Tiszta káosz uralkodik Merkelisztánban

Mikor történik már valami? Hány tragédia kell még, hogy felébredjenek a fritzek?

Újabb hírek érkeztek Németországból.

A német 15 éves Mia-t leszúrta a bevándorló barátja. A 15 éves német kislány meggyilkolása nem volt a hírekben… Nem verte ki a biztosítékot, hogy ez a szegény bevándorló egy 20 centis késsel az utcán fényes nappal leszúr egy 15 éves kislányt.

Tegyük gyorsan hozzá, hogy az afgán migráns kb 25-nek néz ki, még a korukat sem tudják/akarják megállapítani.

Nem hallottunk a liberális jogvédőkről sem, hogy kikeltek volna magukból a gyalázatos bűncselekmény kapcsán.

Ez a brutális gyilkosság zárja a 2017-es terrorhadjáratot, ami Angela Merkel jövevényeihez fűződik. De, még ne rohanjunk annyira előre, a kölni Szilveszter még hátra van.

Azért képzeljük el, hogy mi történt volna fordított esetben, ha egy afgán kisfiút késeltek volna halálra fényes nappal. Hónapokig csámcsogtak volna rajta, napokig vezető hír lenne minden liberális hírportálon. A sajtó rasszistázna, nácizna, fasisztázna. Jelen esetben nem beszélnek rasszizmusról, pedig ez a gyalázat adna rá okot 100%-ban. Itt Európában a dzsihadista merényletek 90%-a fehér, keresztény, őslakos ellen irányul.

Náluk az a nagy betűs RASSZIZMUS, ha a fehér ember verbálisan lép fel az erőszakos kontinensfoglalók ellen. Azért, mert félti az életterét, nem akar félelemben élni. A Merkel által meghívott közel-keleti “szakemberek” már legyilkolták fél Európát és még nincs a politikusok között olyan, aki fehér genocídiumról szóljon. Azon kevés német hazafi, akik már megelégelték a kormány asszisztálását, elkezdtek önkéntesen járőrözni a fertőzött városokban. Mit mond a rendőrség? Nincs szükség rájuk, mert a hatalmi monopólium az államé. De, közben megvédeni nem tudják a saját állampolgáraikat.

Vagyis, az igazság az, hogy nem tehetik. Politikai utasításra dolgoznak.

Közben az anarchista szélsőbalos csürhe bejelenti, hogy ott lesznek Kölnben Szilveszterkor, mert szerintük túl rasszista a Bundespolizei. Ezzel egy időben a rendőrség kötelékein belül is konfliktusok alakulnak ki. Arab meg török származású fiatalok verekedtek össze az egyik rendőr akadémián. Bele se merek gondolni, hogy hova vezet az, ha a fegyveres testületekben is megjelennek majd a frissen érkezettek. És előbb vagy utóbb be is fog következni ez a rémálom, mert jóval több gyereket hoznak a világra.

Nagyon komoly károkat okozott Merkel. És nem csak Németországban, az egész kontinenst megváltoztatta, amit már soha nem tudunk visszafordítani. Ennél már csak rosszabb idők jöhetnek.

Most tényleg örülni kellene annak, hogy a kancellár asszony lelép? És a helyébe tesznek egy másik mamelukot, mi fog változni?

UltraInfo / Bede Zsolt


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »