“Trump egy fasiszta őrült!”

General James Mattis. Kép: Cspan

John Noonan, Jeb Bush választási kampányának vezetője kijelentette, hogy Trump egy fasiszta őrült. Hillary Clinton féllábbal a börtönben. Ez azt jelenti, hogy az  őrült fasiszta nyerhet!

Igy a Neokonok egy tábornokot szeretnének amerikai elnöknek, a sok töketlen civil helyett! Hillary jó lenne a demokrata  Establishment-nek, de az emailjei, és az azokból kiderülő agresszív amerikai külpolitika, magas titkok (hazaárulás) elárulásának minősülnek, melyek miatt nyomoznak még a különböző amerikai erőszakszervezetek.

A Neokonok (legerősebb zsidó politikai lobby-tömörülés a sok erős zsidó politikai lobby-tömörülés közül ; Sarközy csillagát is a Neokonok vitték fel!) egy szükségtervet dolgoztak ki: James Mattis, nyugdíjazott U.S. Marine Corps Generalist szeretnék harmadik kandidátusnak bedobni a választásokon. Legalábbis ezt mondta Noonan Tim Mak-nek a  “The Daily Beast” riporterének. A republikánus választási-harc-stratéga Rick Wilson is támogatja a Neokonok tervét: “Itt az ideje egy hiteles harmadik fél megjelenjen a választási kampányban! Ez pedig nem egyéb, mint James Mattis tábornok!”

A terv célja, hogy egyik eddigi sikeres jelölt se, Trump vagy Clinton/Sanders, tudja a 270  választó-emberek többségét megszerezni. Ebben az esetben a kongresszus jelöli ki az amerikai elnök személyét! A kongresszusban pedig minden pártnak megfelelne James Mattis tábornok!

forrás: https://www.contra-magazin.com/2016/04/usa-neocons-wollen-einen-general-zum-praesidenten-machen/

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Hírek, Külföld Tagged: többpolusú világrend ellen, USA stratégiai hazugságok


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »