Tüntetéssorozat kezdődik Brüsszelben Soros és migránspolititkája ellen

Tüntetéssorozat kezdődik Brüsszelben Soros és migránspolititkája ellen

A Magyar Időkben az alábbi szöveg hívta fel a figyelmet november 29-én Brüsszelben kezdődő tüntetésre:

A kötelező betelepítési kvóta, az EP migránsbarát politikája és Soros György ellen tüntetnek november 29-én Brüsszelben a Magyar Patrióták. Poszpischek Tamás, a demonstráció szervezője lapunknak kifejtette: lét- és sorskérdés, hogy Európa ellen tudjon állni a migrációs nyomásnak, máskülönben a kontinens, kultúrájával együtt, eltűnik. Szerinte az iszlám Mohamed óta arról szól, hogyan vegyék be Európát, amelynek nemzetei folyamatos harcot vívnak a keleti hódítással szemben. – A brüsszeli tüntetés nem egyszeri alkalom lesz, osztrákok, franciák, flamandok és lengyelek is részt vesznek a november végi demonstráción, ahol magyar részről felszólal Morvai Krisztina és Tőkés László EP-képviselő, valamint Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő – mondta a szervező. (G. D.)

Itt pedig  a tüntetők felhívása olvasható:

Magyar hazafiak szerveznek tüntetést Brüsszelben
Az alábbiakban a szervezők felhívása olvasható

EUROPATRIÓTA DEMONSTRÁCIÓ BRÜSSZELBEN, AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉPÜLETE ELŐTT, NOVEMBER 29-ÉN A KÖTELEZŐ MIGRÁNSKVÓTÁK ELLEN!

Hírdetés

Bajtársak! Hazafiak!
Úgy gondoljuk, hogy jelenleg a legnagyobb probléma Európában a bevándorlás, aminek ebben a formában véget kell vetnünk. Ha ilyen létszámú migránsáradat fog továbbra is beözönleni kontrollálatlanul, akkor az a kontinensünk végét fogja jelenti. Azt látjuk, hogy az Afrikából és Ázsiából jövő embercunami elsöpörhet mindannyiunkat.
Azt gondoljuk, hogy minden országnak jogában áll eldöntenie, hogy kikkel szeretne együtt élni és kikkel nem. Az Európai Unió viszont nem kérdezi meg a tagállamokat ezekről a létfontosságú kérdésekről. Sajnos Kelet-Európa 45 évig élt diktatúrában és a szovjet tankok, illetve a Vörös hadsereg árnyékában. A kommunista rémuralom véget ért, most viszont Brüsszel nem kérdez tőlünk semmit, hanem csak utasításokat oszt, holott elvileg minden tag egyenlő!
Az Európai Unió ezekkel az utasításaival maximálisan szembemegy a saját Európai Unió Alapjogi Chartájával, amit 2000-ben Nizzában írtak alá. Mivel a II. fejezet 6-os cikkelye pontosan a szabadság és a biztonsághoz való joggal foglalkozik. Ez év 2017 szeptember elején ennek a hatos cikkelynek homlokegyenest ellentmondó bírósági ítélet született az Európai Bíróságon, Luxembourgban. Itt elutasították Szlovákia és Magyarország a kötelező migráns betelepítési kvótára vonatkozó keresetét, mivel akaratunk ellenére, 120 ezer bevándorló befogadására szeretne kötelezni minket az EU. Ennek mondott ellent ez a kereset.
Mi nem szeretnénk, ha Magyarország és Európa jövőjét a politika döntené el. Mi nem szeretnénk iszlám Európát, mi nem szeretnénk földrészünkön kalifátust! Mi azt szeretnénk ha megmaradna Európa keresztény alapokon nyugvó fundamentumai és megmaradna Európa több ezer éves kultúrája. Azt is szeretnénk ha mi emberek, civilek döntenének a saját sorsunkról az egész kontinensen. Döntsük el mi, hogy kivel szeretnénk együtt élni és kivel nem. Ne a politika döntsön a fejünk felett!
Éppen ezért tartunk 2017. november 29-én Brüsszelben 14 és 18 óra között az Európai Unió épülete előtt egy nemzetközi demonstrációt, ami egy összeurópai összefogás alapja is lesz a továbbiakban. Egy Europatrióta mozgalmat szeretnénk létrehozni amely ápolja és őrzi kontinensünk több ezer éves hagyományait, amelyekért őseink anno a vérüket adták. Erre az egész Európa számára nagyon fontos eseményre nagy örömmel meghívunk mindenkit aki ezzel egyetért. Magyarországon, Budapesten 2017. áprilisában már tartottunk egy demonstrációt a migrációs organizáció mögött húzódó Soros György NGO-i ellen Stop Soros Army néven.

FREEDOM FOR HUNGARY, FREEDOM FOR EUROPE!

A buszos kiutazás költsége kb. 25.000.- / fő, a kinti szállás költsége kb. 10.000.- / fő, tehát kb. 35.000.- / fő a részvételi díj.
Nov. 28-án 17 óra körül indulnánk, másnap délelőtt érkeznénk. 14 órától a tüntetés, estére szabad program, szállás, 30-án reggel indulnánk vissza, éjszaka érkeznénk.

Poszpischek Tamás, Csíkhelyi Levente
szervezők
Mobil:+3670-294-61-61
Email: [email protected]

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »