Újabb kvótával támadnak a libsik: "nemi kvótát" akar a pártlistákon a takonyevő pártja

Nemi kvóta és nyitott pártlisták bevezetését javasolja a választásokon az Együtt.

Szelényi Zsuzsanna, a deviánsok említett pártocskájának politikusa, független parlamenti képviselő hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a jelenlegi választási törvény "nagy számú csalásra ad lehetőséget", a jogszabály alapján jelentős túlhatalom jöhet létre, "mindenféle korlátok nélkül", miközben az Országgyűlés tagjainak kevesebb mint tíz százaléka nő.

Pártja javaslatát ismertetve elmondta, hogy nemi kvótát vezetnének be, így a pártlistákon minden három egymást követő jelölt közül csak kettő lehetne azonos nemű.

Ahol több nő vesz részt a döntéshozatalban, ott hatékonyabban próbálják megoldani a szegénység kérdését, csökkennek a nemi előítéletek, kiegyensúlyozottabbak a nemek közötti szerepek, több gyermek születik, és csökken a nők elleni erőszak – "érvelt" Szelényi Zsuzsanna.

Hozzátette: elképzelésük alapján a választók a nyitott pártlistákon prioritásokat is megjelölhetnének, így szavazataikkal megváltoztathatnák a pártok által felállított sorrendet. Az egyéni választókerületekben pedig nem csak egy indulóra szavazhatnának, hanem rangsorolhatnák a jelölteket – tette hozzá.

(MTI nyomán)

Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (I. rész) – Aberráltak, férfigyűlölők és a család ellenségei

Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (II. rész) – Femen, Pussy Riot és a nők elárulása

Transzneműség, genderelmélet – napjainkban újult erővel zülleszt az évszázados zsidó szexológia


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »