Újabb perverz zsidóval erősítik az "erőszaktevő fehér férfi" sztereotípiáját

Újabb perverz zsidóval erősítik az "erőszaktevő fehér férfi" sztereotípiáját

A The New York Times című amerikai napilap hétfőn felfüggesztette megbízatásából fehér házi tudósítóját szexuális zaklatás vádja miatt.

A lap vezetősége Glenn Thrush tudósítót azonnal hatállyal felmentette a munkavégzés alól, és megindította a vizsgálatot ellene. A Vox című hírportál ugyanis hétfőn azt jelentette: négy nő azzal vádolta meg a tudósítót, hogy szexuálisan zaklatta őket, amikor még pályakezdő újságírók voltak.

Thrush, aki az eddig lebukott többi zaklatóhoz és erőszaktevőhöz hasonlóan szintén zsidó, beismerően nyilatkozott, ennek ellenére azzal próbált védekezni, hogy valamennyi esetben közös megegyezésről volt szó, azaz a nők beleegyezésével történt minden.

A Vox cikkét jegyző Laura McGann, a vádlók egyike leírta, hogy egy washingtoni kávézóban beszélgetett az újságíróval, amikor az megfogta a csípőjét és csókolgatni kezdte, mire ő elhagyta a kávézót. Ez a 2000-es évek elején történt, amikor mindketten a Politico című lapnál dolgoztak.

Hírdetés

A három másik vádló szintén a Politico újságírója volt. Egyikük, akit a cikk nem nevez meg, arról beszélt, hogy kapatos állapotban a lakására hívta fel a férfit, de már csak arra emlékszik, hogy nem sok ruha volt rajta, amikor Glenn Thrush távozott.

A The Jew York Times közleményt adott ki, amelyben azt hazudták: a Thrush ellen felhozott vádak "nagyon aggasztóak és nincsenek összhangban a The New York Times értékrendjével". A kommüniké hangsúlyozta, hogy minden részletében kivizsgálják az ügyet, de amíg ez le nem zajlik, addig az újságírót felfüggesztik állásából.

Az újságíróé az eddigi utolsó a sorban a Harvey Weinstein hollywoodi zsidó producer zaklatási ügyei miatt kirobbant botránysorozatban. A filmvilágban egymás után lepleződtek le ismert fajtársak, majd a szexuális zaklatások botrányai a politikusokat is elérték. Utóbbiak közül legutóbb Roy Moore alabamai republikánus szenátorjelöltet (ő a nagy számok törvénye szerint valószínűleg gój) vádolta négy évtizeddel ezelőtt elkövetett zaklatással négy nő, ő azonban következetesen cáfolja a vádakat. Al Franken minnesotai demokrata párti szenátort a múlt héten vádolta meg két nő. A – meglepetés! – szintén zsidó Franken elismerte a zaklatásokat, és írásban kért bocsánatot.

(MTI nyomán)

Újabb Hollywood-zsidók buktak le: Dustin Hoffman is megalázta a sikszéket

A "kifejezetten zsidós perverzitás" jellege és annak háttere


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »