Újabb top 10-es listára került fel Budapest

Újabb top 10-es listára került fel Budapest

Ezúttal a nyugdíjas éveikre készülő amerikaiaknak ajánlják fővárosunkat. A pontozási szempontok között szerepelt a biztonság.

Nyolcadik helyen futott be a magyar főváros azon a listán, amit a Live and Invest Overseas rakott össze és az Msnbc.com is lehozott. A szakportál 13 szempontot vett figyelembe, „amit a nyugdíjiba vonulónak mérlegelnie kell, mikor a világban keresgél a legjobb lakóhely után”.

Megélhetési költségekBűnözés és biztonságBeszélt angolSzórakoztatásKörnyezeti körülményekHonfitársak közösségeEgészségügyInfrastruktúraRekreációLakhatási lehetőségekAdókIngatlanok megfizethetőségeKülföldi tulajdonszerzés korlátozásai

Budapest egy maláj, George Town és egy mexikói, San Miguel de Allende várost előzi meg a top 10-es listán. „Európa egyik legszebb fővárosának” titulálják, melyben a 21. század minden kényelme megtalálható és egy „valódi történelmi csoda”. Felsorolják hazánk fővárosának beceneveit, mint a Duna gyöngye, Európa szíve, a szabadság, a fürdők és a fesztiválok fővárosa.

„Magyarország Európa szerte ismert szuperolcsó árairól. Itt élvezheti a magas szintű európai életstílust hihetetlen alacsony áron, mindazzal, amire egy városlakó vágyhat” – írják.

Lisszabon előz meg minket, majd Kuala Lumpur kedvéért visszaugrunk Majaziába, ezt követi a francia Saint-Chinian városkája. Toszkána egyik gyöngyszeme, Abruzzo következik, majd a mexikói Mazatlán nyitja meg a dobogósok sorát, a máltai főváros, Valetta és a portugál Algarve régió zárják a sort.

forrás: hirado.hu

The post Újabb top 10-es listára került fel Budapest appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »