Ultimátum a 2/3-os többségnek

Ultimátum a 2/3-os többségnek

A Kőbányai Élő Közösség felhívása:

Tisztelt képviselő Urak és Hölgyek!

Alapigazság, hogy a hatalomban lévők vannak a legjobban informálva. Ezek alapján szeretnénk megtudni, hogy az elmúlt, több mint egy évtized alatt, miért nem tájékoztatták a Kiáltványban felsorolt kutatási eredményekről a magyar társadalmat? Nem tudtak róla? Tudtak róla, de nem tartották fontosnak elmondani? Tudtak róla, de nem mondhatták el?
Fenti lehetőségek a hatalomban lévők alkalmatlanságát, becstelenségét vagy emberi gyengeségét mutatja, a végeredményen azonban mit sem változtat.

A finnugorizmus tovább éltetésével megtagadták ősi múltunkat és ezzel megpróbálták elvenni a magyar nép jövőjét.
A demokrácia rövidke életében történelmi jelentőségű 2/3-os többséget szereztek a kormányzásra és ezzel a lehetőséget kaptak, hogy a Történelmi Alkotmányunknak érvényt szerezzenek. Ezt a nagy lehetőséget Önök sajnos elmulasztották.
Valljanak színt a társadalom előtt, hogy Magyarországot zsarolt helyzetben tartják a különböző nemzetközi hálózatban működő lobbi körök, mint magán bankrendszer, nemzetközi média, energia lobbi, gyógyszeripari lobbi, stb. Vallják be, hogy hazánk ellen a „háttérhatalom” jelenleg is gazdasági, tudati és lelki szinten folytat háborút.

Hírdetés

Vegyék a bátorságot, ahhoz, hogy bevallják a magyar nép ellen elkövetett nemzetközi és belföldi összeesküvéseket:
1. Finnugorizmus
2. Trianon
3. „Rózsadombi paktum” majd a 1989-óta tartó rablógazdálkodás.
4. Lisszaboni szerződés aláírása.
A demokrácia színjáték utolsó felvonásának is vége. A 2/3-os többséggel nem tudtak maradandó eredményeket elérni, ezért nem csak személyi, hanem a békés átmenet érdekében rendszerbeli változtatásokat is meg kell tenniük.
Az ülésszakból hátra lévő 5 napban a 2/3-os többségüket felhasználva – akár az ellenzékkel egyetértésben- hozzanak döntést:
– a képviselők és pártelnökök csak kötött mandátummal választhatóak meg.
– a pártok állami támogatásának –és ezzel a társadalom tudatos megosztásának-a megszüntetéséről.
– a listára szavazás- és ezzel az idegen érdekeket szolgáló ügynökök bejutási lehetőségének- megszüntetéséről.
– ahhoz, hogy az Országházába megélhetési politikusok helyett elszánt hazafiak kerüljenek, ezért a képviselők csak költségtérítést kapjanak. Külön javadalmazásban ne részesüljenek.

Bár a jelenlegi képviselők között sok a jogi végzettségű, mégis felidéznénk mit is jelent a csalás fogalma.
„Tévedésbe ejteni illetve tévedésben tartani valakit vagy valakiket.”
Tudjuk jól, hogy a társadalom hosszú időn keresztül történő becsapása csak a médiával történő összeesküvéssel lehetséges.
Mindezek figyelembe vételével az utolsó 5 nap pozitív irányban megváltoztathatják országunk sorsát.
Amennyiben legalább a kötött mandátumot az elkövetkező 5 napban nem emelik törvényerőre a most következő választásokra, úgy mi civilek mindent megteszünk azért, hogy csak olyan új képviselők jussanak be a Tisztelt Házba, akik mind a kötött mandátumot, mind a Történelmi Alkotmányunkból következő nemzetmentő programunkat társadalmi szerződés formájában választóikkal aláírják.
Ezen kívül mivel a magyar jogban az elévülés fogalma nem ismeretes, ezért a fenti ultimátum nem teljesítése esetén a társadalom ítélőszéke előtt kell felelniük bűnszövetségben elkövetett csalásért, hazaárulásért és indirekt népirtásért.
Isten segítse Önöket politikai pályafutásuk méltó lezárásában.

Tisztelettel,
Kőbányai Élő Közösség – http://www.elokozossegek.hu/

Budapest, 2014-02-09


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »