Vissza a jelenbe

A jelen kor rendelkezik mindennel, ami lehetővé teszi egy probléma- és nélkülözésmentes világ létezését. A könyvben megrajzolt utópisztikus világban megtörtént egy kollektív tudatváltás, a történet idősíkját megelőzően. A világ a technikai fejlődéssel egyidejűleg egy teljesen új, ún. erőforrás alapú gazdaságra tért át és totális szemléletváltozás, paradigmaváltás történt. Ennek következtében megszűnt a kötelező munka, az emberek kihasználása. Létszükségletek biztosítása immár alanyi jogon történik, a pénz megszűnt létezni. 2033-ban járunk, Magyarországon.

Az emberiség mindeközben a „lélek útjára” lépett, egyensúlyba került önmagával, a világgal. A kollektív tudatállapotban egy kvantumugrás következett be, amelynek hatására a Földön megszűnt az éhezés, az erőszak, a szegénység és az önzés. A világ lakóinak egyetlen célja lett csupán: a boldogság és a fejlődés kiteljesítése.

Hírdetés

Ebben a környezetben játszódik a Péternek fordulatokkal teli utazása, amely során saját lányát és igaz önvalóját kutatja.

Ezen az oldalon letölthető Baranyai Csaba Vissza a jelenbe című könyve:

www.vijelenbe.hu


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »