Vitray belepiszkított a levesünkbe!

Vitray belepiszkított a levesünkbe!

A Médiapiac szeptember-októberi számában interjút közöl Vitray Tamással, a most 85 éves egykori televíziós műsorvezetővel. Egyszer csak – hipp-hopp – előbukkan a hazai antiszemitizmus létét firtató kérdés, aminek természetesen most sincs semmiféle alapja.

Ha nem Soros György, hanem a dalai láma, azaz Tendzin Gyaco – bocsánat a vallási vezetőtől nevének említésért – akarná Európára, ezen belül Magyarországra kényszeríteni a migránsokat, akkor az ő fényképe szerepelne a plakátokon, akkor a CEU nem Soros, hanem Tendzin Gyaco-egyetemként híresült volna el, és Jean-Claude Junckerrel sem Gyuri Bácsi, hanem Tendzin Gyaco csókolózna. Ahogy a hazai civil szervezetek és sok ellenzéki médium sem George Soros, hanem Tendzin Gyaco pénzéből élne és az ő érdekeit szolgálná a magyar érdekekkel szemben.

Soros származásának éppen semmi köze ahhoz, hogy milyen aktivitást fejt ki a világban. A magyarok nem a Budapesten született Schwartz Györgyre haragszanak, hanem arra a háttérmunkára, arra nemzetközi mozgósító erőre, amit a pénzével motivál s próbálja a keresztény Magyarországot kevert népességgé átalakítani, a magyarok akarata ellenére. Orbán Viktor ezt így foglalta össze a minapi rádiónyilatkozatában. „Soros György embereket, szervezeteket vásárolt, Brüsszel a befolyása alatt áll, le akarják bontani a kerítést, be akarják engedni Európába milliószám a bevándorlókat, majd kötelezően szét akarják osztani őket, aki pedig nem engedelmeskedik, azt meg akarják büntetni.”

Semmi köze nincs a magyar önvédelmi akarat megnyilvánulásának semmiféle származáshoz, elfogadhatatlan és elítélendő rasszista megközelítéshez. Miután azonban a derék „demokratikus” baloldal – benne Soros médiumaival és általa fizetett politikusaival – megbízója révén alapvetően migránspárti, saját hatalmi vágyaitól vézérelve szembe megy a magyarok akaratával. Jobb híján az antiszemitizmust emlegeti, így próbálva szalonképtelenné tenni a Soros-terv elleni kampányt. Azt a kampányt, amelynek lehetséges súlyos következménye hazánk illegális muszlim bevándorlók általi elözönlése minden Magyarországon élő népcsoportot fenyeget, köztük a zsidóságot is éppúgy, mint a magyarokat. Ha nem jobban. S aminek – ismétlem – semmi köze az antiszemitizmushoz. Valakiknek a jelek szerint mégis jobban esik ártani, akár öncélúan is, mint saját, jól felfogott biztonságát, családját félteni, érdekeit szolgálni.

Így aztán nem csoda, ha előbukkan a Médiapiacban a kérdés?

„Tehát antiszemita a Soros-plakát?” Aztán a Vitraytól – gondolná az ember, hogy ő ilyenre nem vetemedik, pedig de –, a méltatlan válasz: „Én olyan öreg vagyok, hogy emlékszem a nyilasidők plakátjaira is: játék ez a tűzzel.”

Mi szükség van erre, kedves Vitray Tamás?

Ha valaki, hát Ön tudja a legjobban, hogy ez az odavetettnek szánt megjegyzés mennyire, de mennyire alaptalan. Úgy tesz, mintha most nyilasidők lennének Magyarországon. Pedig mennyire, de mennyire nincsenek. Sőt! Ellenkező esetben már rég tele lennének a pályaudvarok az Izraelbe induló – alijázó – magyar zsidókkal. De senki nem mozdul közülük, mert hál’ Istennek biztonságban élnek itt és jól érzik magukat Magyarországon. Ugyanezt például a franciák nem mondhatják el magukról.

Hírdetés

Emlékszik biztosan, a Szálasi-kormány nem egészen öt hónapig volt hatalmon, s tagjai úgy végezték, ahogy kellett: néhányan életfogytig tartó kényszermunkával, a többség kötél általi halállal. Nem árt emlékezni arra is, hogy Szálasiékat nem a magyar nép „választotta meg”,  hanem német segítséggel puccs emelte őket hatalomba.

A nyilasidők értelmetlen és gusztustalan felemlegetése nem szólhat másnak, csak annak az elvetemült kisebbségnek, akik akkor a szörnyűségeket elkövették. S akiknek Duna-parti emlékművét most a Jobbik – nyilván a Vitray által is favorizált – „demokratikus” ellenzék támogatásával, következmények nélkül meggyalázhatja. Eközben a demokratikus úton harmadszorra megválasztott Orbán-kormány zéró toleranciát hirdetett minden antiszemita megnyilvánulással szemben, s kész a magyarországi zsidóság kormányzati védelmére.

Talán Vitray Tamás is emlékszik rá, hogy – mint arról a Blogstar a minap beszámolt – az Orbán kormány bizony a leghatározottabban fellépett mindig is a neonáci jelenségekkel szemben. Még az I. Orbán-kormány idején rendőri erővel szüntettek meg egy újnáci klubot Angyalföldön, a mostani ciklusban pedig több náci vonulást is betiltottak. Mindezek a csoportocskák a balliberális kormányok ideje alatt szabadon grasszálhattak az utcákon.

Kár, hogy ilyen fölösleges, sehová sem vezető megjegyzésekkel rossz hangulatot, feszültséget igyekszik kelteni. Még akkor is, ha Ön a Kossuth-díjat Horn Gyulától, díszpolgári címét pedig Angyalföldtől kapta. A demokráciában élünk. A vélemény szabad. De nemcsak Önnek, másoknak is.

Akiknek a levesébe senkinek nincs joga minden alap nélkül belepiszkítani.

Még önnek se, Kedves Vitray Tamás! 

]]>https://leander.blogstar.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »