Vona ismertette a Vona-tervet október 23-án

…ha Soros György neve és a Soros-terv szimbóluma a bevándorlásnak, Orbán Viktor neve és az Orbán-terv szimbóluma a kivándorlásnak. Szükség van modern, huszonegyedik századi egészségügyi ellátásra, és modern oktatási rendszerre – ez a Vona-terv, amit a magyar emberekkel, a kormányváltást akaró többséggel érnének el.

Vona Gábor a Corvin közben mondott beszédet október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanegyedik évfordulóján.

A Jobbik elnöke kiemelte: az egész történelmünk valójában nem más, mint egy folyamatos szabadságharc. Leszögezte, hogy a magyar szabadságért harcoló hőseink nem csupán a külső hatalmaktól, de a belső hatalmaskodók elnyomásától is megvédték a magyarságot. Úgy véli, nem elég csupán emlékezni: „mindazt, amiért ezek az emberek éltek, vagy adott esetben meghaltak, azt össze kell vetni a jelennel”.

Hírdetés

Ki elől menekülnek ma a fiatalok? – tette fel a kérdést. Azt mondta, ha van Soros-terv, van egy Orbán-terv is, ami arról szól, hogy a magyaroknak el kell menniük, mert nem tudnak boldogulni. Leszögezte, hogy ha Soros György neve és a Soros-terv szimbóluma a bevándorlásnak, Orbán Viktor neve és az Orbán-terv szimbóluma a kivándorlásnak.

Mint mondta, szükség van modern, huszonegyedik századi egészségügyi ellátásra, és modern oktatási rendszerre – ez a Vona-terv, amit a magyar emberekkel, a kormányváltást akaró többséggel érnének el.

„Az a jelszavunk, hogy magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel” – emelte ki Vona Gábor. Hozzátette, őt már nem érdekli, mi az, ami szétválaszt, hanem hogy mi az, ami összeköt. „A kiegyezés 150. évfordulója van”, és kevés szó esik erről. Itt az ideje, hogy ne a pusztító energiák fogjanak össze – szögezte le Vona Gábor. A Jobbik elnöke azt üzente: „2018 áprilisában le fogom váltani Orbán Viktort, és a Jobbik le fogja váltani a Fideszt”. Kiemelte, hogy mindig az nyúl aljas eszközökhöz, aki fél, Orbán Viktor pedig fél és gyenge.

MNO


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »