Weinstein szexragadozó hollywoodi mogul: „Izraeli vagyok szívemben és gondolkodásomban”

Harvey Weinstein filmmogul, film producer, stb. évtizedeken át erőszakoskodott és erőszakolt meg színésznőket Hollywoodban. Olykor megemlítik, hogy támogatta a „progresszív” („haladó”) ügyeket és Hillary Clintonnak is hajtott föl pénzt, de azt nem, hogy hosszú időn át Izrael támogatója volt. Az Algemeiner nevű zsidó újság 2017. szeptember 20-i száma idézi azt, hogy az Oscar-díjas Weinstein mély szeretetét fejezte ki a zsidó állam irányában és azt mondta: „Szívemben és gondolkodásomban izraeli vagyok”.

/Az alábbiakban három olyan cikk ismertetését olvashatják, amelyek közül az első kettőt máshol igen nagy valószínűséggel az itteni megjelenés után néhány órával „átdolgozva” sem fogják megtalálni. A Page Six-cikket viszont egy kis erőlködéssel akár a 444.hu, az Index.hu, stb. is lehozhatja./

Harvey Weinstein filmmogul, film producer, stb. évtizedeken át erőszakoskodott és erőszakolt meg színésznőket Hollywoodban.

Olykor megemlítik, hogy támogatta a „progresszív” („haladó”) ügyeket és Hillary Clintonnak is hajtott föl pénzt, de azt nem, hogy hosszú időn át Izrael támogatója volt. Apja a Haganah (a mai izraeli hadsereg elődje) katonája volt és részt vett abban a háborúban, amely az őshonos palesztinokat űzte el földjükről.

A Simon Wiesenthal Központ nem is akarja visszavonni a 2015-ben neki adományozott „Humanitárius díjat”.

Weinstein a díj átadásakor azt mondta beszédében, hogy a zsidóknak úgy kell megszerveződniük, mint a maffia.

Az Algemeiner nevű zsidó újság 2017. szeptember 20-i száma idézi azt, hogy az Oscar-díjas Weinstein mély szeretetét fejezte ki a zsidó állam irányában és azt mondta: „Szívemben és gondolkodásomban izraeli vagyok”.

Most pedig nézzük, mit ír erről a témáról a második forrásunk, az Infowars.

„Háború folyik az agyadért” címmel ezt: „Ha azon elmélkedik, hogy a tömegmédia miért mutatkozott oly lassúnak tudósítani a Harvey Weinstein-botrányról, vagy azon szexuális visszaélésekről, amelyek Hollywoodban történtek, nem kell messzebbre tekinteni: a legnagyobb médiacégek a nagy filmstúdiók legtöbbjének tulajdonosai is.

Ezek:

A Walt Disney Company-é:

ABC News

A Comcast-é:

Hírdetés

NBC (benne az MSNBC, CNBC és Telemundo)

A Time Warner-é:

CNN

A CBS-é:

CBS

Jeff Bezos-é:

The Washington Post

21st Century Fox-é:

Fox News

Mielőtt tovább mennénk, az angolul értő olvasóknak egy javaslat. Nézzék meg a felsorolt stúdiókat a Wikipedia angol nyelvű szócikkeiben. Azokon belül az „Owner”, a „Founder” és a „Key peoples”-nél kattintsanak rá a tulajdonnevekre. Amikor előjönnek, kattintsanak az „Early life” bekezdésre. Jó szerencsét!

Most pedig a harmadik forrásnak a cikke, amelynek címe:

Angie Everhart: Weinstein előttem maszturbált

A Sports Illustrated korábbi manökenje elmondja, hogy Harvey Weinstein előtte végzett önkielégítést egy hajón 10 évvel ezelőtt a Cannes-i filmfesztivál alkalmával.

Nagyon nehezen mesélte el, mi történt. De végül elmondta. Weinstein letolta nadrágját, és a padlóra élvezett. Majd felhúzta és azt mondta: „Aranyos fruska vagy. De senkinek ne beszélj erről.”

Majd távozott.

Everhart elmesélte, hogy „élményét” elmondta az embereknek a hajón. Majd az aznapi vacsoránál. De senki nem akart rá figyelni.

És ez a „haladó” Hollywood oktatja évtizedek óta a világot a genderügyekben is.

lovasistván.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »