Zs generáció! Elmentek ti a…

Momentumos lányok, fiúk! Ez meg mi a jó fene volt?

Ha valaki nekünk nem tetsző dolgot ír rólunk, betörünk a szerkesztőségbe és csípőre tett kézzel kötekedünk? Keménykedünk?  Kiabálunk? Megfélemlítünk?

Mi ez az ócska komcsi tempó?

Mi van az oly sokszor felemlegetett sajtószabadsággal?

Megjegyzem: nem mintha a fidelitasos ifjak jobbak lettek volna, mikor lematricázták az Index szerkesztőségének cégérét, vagy a többi párt parlamenti ajtaját… Jól tette Kövér László, hogy kitiltotta őket!

Vagy ugyanígy, a Jobbik ifjúsági tagozatának tehetségtelen tagjai, kiknek “nemzetmentő akciója” kimerül egy “Mészáros Lőrinc bábut ölelő vurstliban”, vagy Orbánt bilincsben ábrázoló műalkotásban, miközben Simicskáról nagy-nagy kuss van…

Matricázó fidelitasosok, Mészáros bábokat puszilgató jobbikos ifjak, szerkesztőségben kötekedő momentumosok, most komolyan Juhász Péter lett a követendő példa? Tényleg gulyásmártoni morális mélységekbe merültök alá? Kinek jó ez?

Ha ti lesz a jövő politikai elitje, és ilyen fegyverekkel akarjátok megvívni tíz év múlva a politikai harcotokat, akkor jelzem, hogy szörnyen magányosak maradtok!

Ebben a jövőben én biztos nem leszek, inkább hazatérek kapálni a “birtokaimra”, Kunigundával,  Paquette és fráter Giroflée társaságában… Mert bármilyen csúnyák lettek, vagy bármekkora hülyeséget csináltak egykor, egy esélyt még ők is kaphatnak.

De ti is… Még!

 

 

 

 

The post Zs generáció! Elmentek ti a… appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »