1,3 milliárd ember között nehéz lesz megtalálni a bűnös masszőrt

1,3 milliárd ember között nehéz lesz megtalálni a bűnös masszőrt

Súlyos testi sértéssel vádolnak egy külföldi masszőrt. Az indiai férfi az ügyészség szerint égési sérüléseket okozott a vendégének. A vádlott nem várta meg, hogy bíróság elé állítsák. Minden bizonnyal hazament az 1,3 milliárd lakosú Indiába.

Üres maradt a vádlottak padja, a masszőr nem jelent meg a tárgyaláson. A férfi visszament Indiába, ellene nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A Mezőkövesdi Járási Ügyészség azzal vádolja, hogy 2014 szeptemberében égési sérüléseket okozott külföldi vendégének.

„A vádlott a masszázs során két, gyógynövényekkel megtöltött zsákot felhasználva masszírozta meg a sértettet, amelyet olajjal itatott át, és felmelegített. Péter Sidor sértett a masszázs során nem viselt ruhát, így az olajjal átitatott zsákok közvetlenül a sértett bőrfelületével érintkeztek. A masszázs során Rhaman Panikker Shudarkan vádlott nem ellenőrizte megfelelően a masszázsolaj hőmérsékletét, amelyet így túlmelegített, valamint a túlzottan forró zsákokat a masszázs során Peter Sidor sértett jobb illetve bal térdhajlataiba helyezte” – ismertette a történteket a Mezőkövesdi Járásbíróság ügyésze, Vojtila Nóra.

A vádirat szerint a forró masszázsolaj másod-és harmadfokú égési sérüléseket okozott a kezelt férfinak. A bíróság meghallgatta az indiai masszőrt alkalmazó mezőkövesdi panzió tulajdonosát. Kérte, hogy ne legyen felismerhető a felvételen. Azt vallotta, hogy a szlovák állampolgárságú sértett és a felesége botrányosan viselkedett.

Hírdetés

„Erősen alkoholos állapotban voltak egyfolytában. Hol magyarul, hol szlovákul trágár módon ordítoztak egymással a szobában, és több alkalommal kellett őket figyelmeztetni, hogy csendesebben, mert ez ugye a házban nem mehet” – a tárgyaláson az egyik tanú.

A megvádolt masszőr korábban azt vallotta, hogy a sértett gerincműtét után érkezett hozzá. Mankóval járt, térdei be voltak kötve. A masszőr szerint a sérüléseket az izületi szorítóöv okozta.

„A masszázst követően, mikor a férfi panaszkodott, hogy fáj a lába, én azt szemrevételeztem az esti órákban, semmilyen elváltozást nem láttam rajta. Ugyanazt a sérülést csak, ami a kezelés előtt is ott volt, valamint a férfival lévő hölgy is azt állította, hogy ez ugyanaz a sérülés, ami neki korábban már megvolt. Itt kívánom megjegyezni, hogy a férfi és a hölgy is három napon keresztül vett részt a masszázson, ugyanazt a masszázst vették igénybe. Furcsállom, hogy a férfi csak a harmadik napon mondta, hogy sérüléseket szenvedett” – így Gönczy Judit, a Mezőkövesdi Járásbíróság tanácsvezető bírója.

A bíróság orvos szakértő is meghallgat majd.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »