18 éves szír "menekült": a dühös németek munkanélküli uszítók, a szászokkal és az AfD támogatóival nekik kellene Németországot elhagyniuk

18 éves szír "menekült": a dühös németek munkanélküli uszítók, a szászokkal és az AfD támogatóival nekik kellene Németországot elhagyniuk

A kultúrmarxista Huffington Post német kiadásában az alábbi cikk jelent meg 2016. október 12-én:

Aras Bacho, menekült Szíriából
A dühös polgároknak [Wutbürger] kellene Németországot elhagyniuk

Mi, menekültek, valamint a németek torkig vagyunk a dühös polgárokkal. Őrült módjára sértegetnek és uszítanak, és ennél nem tartanak léptéket.

Miután a menekültek a szír terroristát, Jaber Al Bakrt elfogták, és azt követően a rendőrséget hívták, az egész dolog az újságokban és az online újságokban nagy felületet kapott, még a Facebookon is.

Természetesen örömmel tölt el, hogy a kedves menekültek Jaber Al Bakrt a rendőrségnek átadták. Azonban mindig van ez az uszítás munkanélküli, dühös polgárok részéről, akik a teljes idejüket az interneten töltik és várnak, amíg az interneten egy menekültekről szóló cikk fel nem bukkan. Ezután elindulnak az arcátlan kommentárok. Sőt akkor is, ha ők [a menekültek] a társadalmunk számára valamit nyújtottak. Akkor azt vetik a szemükre, hogy az egész csak megrendezett.

Ebben az esetben nagyon sok ízléstelen, arcátlan kommentár volt:

„Ja persze, mindezt megjátszották, hogy azáltal hősként ünnepeljék őket, pedig továbbra is a mi adópénzünket kapják.”

„Nem hiszek ebben, biztosan Merkel írta ezt a történetet, a menekültek anyukája. [Mutti, azaz anyu: Angela Merkel kancellár gúnyneve.]”

„Azonnal az összeset kitoloncolni, a hazugokat!”

Hahó, ti munkanélküli dühös polgárok az interneten! Mennyire vagytok képzettek, milyen hosszan akarjátok még az igazságot elferdíteni? Nem vagytok régóta tudatában annak, hogy naponta hazugságokat terjesztetek? Ti mit csináltatok volna abban a helyzetben? Ja persze, ti elszaladtatok volna!

Mi, menekültek, valamint a németek nem akarunk veletek, dühös polgárokkal ugyanazon országban élni. El is – és én ezt tartom helyesnek – menekülhettek Németországból, és kérlek, vigyétek magatokkal Szászországot is, valamint az AfD-t úgyszintén. [AfD: Alternatíva Németországnak; egy politikailag inkorrekt mozgalom neve.]

Hírdetés

Németország nem felel meg nektek, miért éltek itt? Miért nem vagytok egy másik országban? Ha ez a ti országotok, kedves dühös polgárok, akkor viselkedjetek teljesen normálisan. Máskülönben egyszerűen elmenekülhettek Németországból, és kereshettek magatoknak egy új hazát. A legjobb, ha Amerikába, Donald Trumphoz mentek; nagyon fog kedvelni titeket. Mi torkig vagyunk veletek!

Mi a tanulság?

Először, van ez a senkiházi, aki 2011-ben, 13 évesen hamis útlevéllel Törökországból Görögországba, majd Németországba ment.  Eleve semmi keresnivalója nincs itt, hiszen még a menekültügyi egyezmények szerint is Törökországban, pláne Görögországban semmilyen üldöztetésnek nem volt kitéve.

Németországban a német adófizetők békés életfeltételekkel, lakhatással, iskoláztatással a hóna alá nyúltak.

Mindezek után most, 2016-ban, 18 évesen, ötévnyi Németországban való tartózkodással a háta mögött ő akarja kioktatni a németeket munkamorálból, meg abból, hogy kiket fogadjanak be a saját hazájukba, valamint ő akarja előírni, hogy hogy ki a német és ki élhet Németországban: a dühös polgárok, a szászok, az AfD támogatói nem, tehát ez utóbbiaknak kellene más országba költözniük.

A skorpió hálája a békának. A kígyó hálája az egyszeri embernek.

Legyen ez egy újabb kijózanító pofon, különösen a László Petra miatt sápítozó szentimentális széplelkeknek és hőzöngő degenerált fórumozóknak, hogy jaj, a szegény „menekült” gyerekek így meg úgy…

Másodszor, emlékezzünk a tengerbe fúlt kölyökre, akit a politikusok és a fősodratú sajtó manipulatívan arra használt fel, hogy a tömeges befogadást kierőltesse. Azután kiderült, hogy a család már évek óta Törökországban élt, tehát nem volt üldözve; az átkelésre azért került sor, mert az apa az európai adófizetők pénzén akart magának fogászati kezelést; az átkelés során az apa részegen vezette a csónakot.  Igenis racionális tehát annak a felvetése, hogy a fehér ember országainak idegenekkel való elárasztásán dolgozó agitátorok és felforgatók hamisítanak, hogy az érzelmi húrok pendítésével érjék el aljas céljukat.

Mindezek értelmében tudomásul kell venni, hogy ebben a harcban nincs se egyezkedés, se középút – vagy ők, vagy mi. Éppen ezért kérek minden józan gondolkodású olvasót, hogy ezt a cikket is felhasználva, vegye a fáradtságot családtagjai és ismerősei felvilágosítására és felvértezésére.

Hidra – Kuruc.info

Forrás:

Aras Bacho, Flüchtling aus Syrien
Die Wutbürger sollten Deutschland verlassen
Veröffentlicht: 12/10/2016 18:32 CEST Aktualisiert: 12/10/2016 18:32 CEST
http://www.huffingtonpost.de/aras-bacho/wutburger-fluchtlinge-muslime_b_12439966.html

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Jm52StkaniAJ:www.huffingtonpost.de/aras-bacho/wutburger-fluchtlinge-muslime_b_12439966.html+&cd=1&hl=de&ct=clnk&gl=de

Az eredeti cikket és a webcache változatot is eltávolították. Ide kattintva olvasható az eredeti, német nyelvű szöveg.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »