2 + 2 = 5

Minden szabadság természetes és örök jogunk! Nem egy ajándék, amit egy sötét öltönyös vagy éppen egy egyenruhás dönt el, hogy ide ad vagy sem !” (David Icke)

“Ki irányítja a hálót ? MINDIG A PÓK IRÁNYÍTJA A HÁLÓT. És a pók egy olyan szinten van, amit sosem látsz, csak akkor, egy pillanatra, mikor rádveti magát és belédfecskendezi halálos mérgét, vagy csak gúzsba köt.”

Gyerek vagy óvodába mész, ahol azt mondják 2+2=5.
Aztán iskolába és az ottani kedves tanárok még mindig azt mondják 2+2=5.
Most már az összes osztálytársad, akik a fenti rendszeren átestek azt fogják mondani, hogy 2+2 az 5 és ha azt mondod, hogy 4-el egyenlő, akkor ki fognak röhögni. Aztán bejutsz egyetemre, ahol professzorok vannak bajusszal és azt mondják 2+2 az 5 !
De Te: – Nem, nem 4-el egyenlő !

Nem fogsz messze jutni!

 2012 Bafta Film Awards keretében jelöltek “legjobb rövidfilm” kategóriában .
Magyar feliratért nyomd meg a 2 csíkot ábrázoló gombot, jobbra a filmkocka alatt.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++És amikor.. (és ez a lényege a valóság természetével kapcsolatos információknak) valaki azt mondja, emlékszel ? 2+2 az 4, Azt mondod : ó ó ó ó tényleg, igen ! És ezért van ez a felismerés ekkora hatással az emberekre. Mert amikor meghallják, rájönnek, hogy “ez az igaz…tényleg ez az igaz!…” Mert emlékeznek rá ! Ellenőrizni tudják!
Szörnyű ez a helyzet világviszonylatban: A győztesek írják a történelmet és tartják fenn a statusz quot, kényszerítik ránk az Új Világrendet! Az ő világrendjüket, nem a mienket!Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Ajánló, Dokumentumfilm, Oktatás, Történelem Tagged: statusz quo, Uj Világrend


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »