21 éves osztrák lányt akar­tak meg­erő­sza­kolni az idegen betolakodók a linzi busz­meg­ál­ló­ban

Húsvét vasárnap hajnalban tartott egy 21 éves osztrák lány hazafelé egy linzi buliból, amikor elhaladt egy buszmegálló előtt, ahol két idegen ült. A telefonáló fiatal lányra először csak megjegyzéseket tettek, ő azonban elfordult, és felgyorsította a lépteit. Az ismeretlen támadók egyszerre csak utolérték, megragadták és elkezdték a ruháját lerángatni

Csupán a kemény védekezésnek köszönhető, hogy sikerült időben kiszabadulnia a két férfi markából. A lány megpróbált mihamarabb visszajutni arra a szórakozóhelyre, ahonnan nemrégen eljött – írja a Kronen Zeitung.

A rendőrség közlése szerint a támadók követték, de bizonyára részegek lehettek, mert a lány sokkal gyorsabbnak bizonyult náluk. Az áldozat időközben sms-ben értesítette a történtekről a barátnőjét, aki azonnal riasztotta a rendőrséget. A kiérkező egyenruhások a támadókat nem találták, a fiatal lányt azonban beszállíttatták mentővel a linzi kórház sürgősségi osztályára.

A kórházba került áldozat elmondása szerint mindkét támadó külföldi lehetett, de a sötétség miatt nem látta őket jól. Azt viszont tudja, hogy egyikük akcentussal beszélte a németet.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »