A bevándorlók biztonságáért aggódik a Vas megyei Fidelitas?

A Vas Megyei Közgyűlés legutóbbi ülésén a Vas megyei rendőrfőkapitány, valamint a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársa is részletes beszámolót tartott a megyénket is érzékenyen érintő illegális bevándorlással kapcsolatban. A Jobbik frakciója elismeréssel beszélt a magyar határokon szolgálatot teljesítő rendvédelmi dolgozókról, majd köszönetét fejezte ki minden olyan önkéntesnek, aki a magyar emberek közbiztonsága érdekében tevékenykedik ezekben a nehéz napokban.

A Jobbik Vas megyei képviselői felszólalásaikban hangsúlyozták: nem pártpolitikai, hanem nemzeti ügyként kezelik a bevándorlás okozta krízishelyzetet, ezért a Jobbik az Országgyűlésben is minden kormányjavaslatot konstruktívan támogatott, melyek elősegítik a kialakult válsághelyzet megoldását. A képviselők elmondták: mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ne legyen Európa multikulturális bázisa, ahol idegen vallások és kultúrák elegye meggátolhatja a magyar nemzet gyarapodását.

Hírdetés

A Jobbik Vas megyei frakciója továbbra is értetlenül áll a közgyűlésen elhangzó kérdés előtt, melyet a Fidelitas vasi politikusa tett fel a megyei rendőrfőkapitánynak. Megdöbbenve hallgattuk, hogy a Fidelitas a bevándorlók biztonságát félti a jobbikos tüntetéseken részt vevő, felháborodásuknak jogosan hangot adó körmendi és szentgotthárdi lakosoktól. A Jobbik számára továbbra is a lakosság komfortérzetének megtartása a legfontosabb, nem pedig a migránsok pátyolgatása. Ehhez minden támogatást megadunk országos és megyei szinten, de elutasítjuk a Fidelitas politikai haszonszerzés céljából tett megnyilvánulásait.

Jobbik Vas megyei közgyűlési frakciója


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »