“A fehér faj ki fog pusztulni!” – rasszista botrány alakult ki az igazság miatt Olaszországban

Attilio Fontana,  – a Matteo Salvini fémjelezte – Északi Liga nevezetű bevándorlásellenes párt 65 éves politikusának mondata felháborodást váltott ki az olaszoknál. Pedig csak az igazságot mondta ki…

Az Északi Liga bevándorlás ellenességet propagálja Olaszországban, ezért a liberálisok össztüze alatt állnak.

Attilio Fontana egy rádiós interjúban azt mondta, hogy:

 „El kell dönteni, hogy a mi etnikumunk, azaz a fehér faj továbbra is megmaradjon, vagy elvesszünk.”

A polkorrekt rádiósok és hallgatóik ledöbbentek az általuk rasszistának vélt kijelentésen, aztán Matteo Salvini, az Északi Liga elnöke a Twitter oldalán egy grafikon felmutatásával feltette az i-re a pontot.

#Salvini: Questo è il grafico che rappresenta il tasso di natalità nel nostro Paese, abbiamo raggiunto livelli mai cosi bassi. Questo è un problema reale, a prescindere dai termini. #dallavostraparte pic.twitter.com/aYzMUQw35Y

Hírdetés

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) 2018. január 17.

Ezen a grafikon megmutatja országunk születési arányait, ami elérte a soha nem látott minimum szintet. Ez az igazi probléma, a jelenlegi migráns-helyzettől függetlenül.

Mindeközben az Északi-Liga koalíciós partnere a Forza Italia is hasonló véleményen van- Berlusconi szerint is meg kell akadályozni az olasz etnikum kipusztulását azzal, hogy megállítsák az illegális bevándorlást.

Salvini, Wilders (a holland muszlimellenes politikus) és Okamura (a “cseh” jobboldali politikus) társaságában.

A liberálisok mellett a zsidó közösség is kiakadt Fontana kijelentésén, ők a 80 évvel ezelőtti faji törvények újragondolásától ijedtek meg elsősorban. Attól félnek, hogy Salviniék, Le Penhez és Putyinhoz hasonlóan egy jobbközép/nacionalista kormányt alakítanának ki.

 Olaszországban március 4.-én választanak majd, az esélyekről azonban még korai beszélni.

Bild nyomán UltraInfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »