A feminizmus miatt szakadt le a híd Floridában

A feminizmus miatt szakadt le a híd Floridában

Az egész világsajtó, így a magyarországi is, részletesen beszámolt a Floridában, Miami városában március 15-én történt katasztrófáról, amikor egy épülő gyaloghíd hirtelen rászakadt az alatta húzódó autópályára, hat ember életét oltva ki. Nem véletlenül furcsán nagy a csend a tragédia okairól. A hidat ugyanis egy feminista kirakatcég tervezte és építette, ahol a munkatársakat politikai alapon válogatták. A Munilla Construction Management (MNM) tervezőiroda elsődleges céljai között szerepelt, hogy munkatársai megfelelően „sokszínűek” legyenek. Ez természetesen azt jelentette, hogy a felvétel során előnyben részesítették a színesbőrű nőket, akik szélsőséges liberális ésvagy feminista nézetekről tettek tanúbizonyságot. A cég szakmai vezetője, Leonor Flores korábban a következő nyilatkozatot tette a cégről beszélve: „Számomra, mint nőnek és mérnöknek nagyon fontos, hogy a kislányomnak példát mutassak, mert meggyőződésem, hogy a nőknek mások a nézőpontjaik. Képesek vagyunk művészi értéket vinni a munkánkba amellett, hogy tervezni is tudunk.

A cég színes bemutatkozó brosúrái a fentieknek megfelelően sárga sisakot viselő, büszke nők képeivel volt telepakolva, akik vidáman pózolnak különféle építési nehézgépek és hasonlók előtt. A politikai korrektség jegyében természetesen egyikük sem fehér. A Munilla, mint Dél-Florida egyik legnagyobb építészirodája, aktívan is részt vett az állam politikai életében, több százezer dollárral támogatott egyes szélliberális, bevándorláspárti politikai jelölteket, túlnyomó többségükben latin-amerikai származásúakat. A cég tényleges tulajdonosa a kubai Munilla család.

Hírdetés

Miami városa most állami vizsgálóbizottság felállítását követeli. Annyi már kiderült, hogy az MNM sorozatosan követett el súlyos biztonsági hibákat, és más projektjeik esetében is csak hajszálon múlott egy-egy nagyobb baleset.

A kommunista időkben nálunk is megszokott volt, hogy itt vagy ott csapnivaló dilettánsok terveztek vagy intéztek fontos dolgokat, mert a párthűség vagy a pedigrés szülők többet számítottak, mint akármilyen szakértelem. Ki hitte volna, hogy Amerikában is előfordul az ilyesmi.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »