A Fidesz díjbirkózója kitiltaná a Soros-terves Szél Bernadettet, de az 1300 idegen befogadása teljesen rendben van

A Fidesz díjbirkózója kitiltaná a Soros-terves Szél Bernadettet, de az 1300 idegen befogadása teljesen rendben van

A Fidesz szerint Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros "György" érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a "Soros-tervvel" foglalkozna. Sűrű sorosozás közben Fidesz "rezsibiztosa" is beismerte az 1300 idegen befogadádát.

Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján indoklásul azt mondta: LMP-s politikusok összevissza hazudoztak a nemzeti konzultáció alatt, mindvégig a „Soros-tervet” támogatták, „folyamatos fúrásban voltak”. Aki pedig a „Soros-tervet” támogatja, aki a „Soros-birodalom” érdekében hoz meg döntéseket, az nem vehet részt a „Soros-terv” megakadályozásáról szóló nemzetbiztonsági bizottsági ülésen – jelentette ki.

A politikus megjegyezte azt is, hogy Szél Bernadett olyan, migránsokkal foglalkozó szervezetnél dolgozott, amelyet Soros "György" fizet. Ráadásul az LMP társelnöke ezt még „le is tagadja”, parlamenti önéletrajzában ugyanis nem szerepel ez a munka – fűzte hozzá.

Németh Szilárd kitért továbbá arra, hogy Szél Bernadett néhány hónapja Brüsszelben találkozott a Soros "György" szervezetét méltató Vera Jourová uniós biztossal.

Arra a kérdésre, hogy milyen alapon lehet “kitiltani” a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadettet – aki tagja a testületnek -, a Fidesz alelnöke úgy reagált: nincs kitiltva senki, de azon az ülésen, amelyen a “Soros-terv” téma lesz, az LMP-s tag nem vehet részt, mert “egészen mást képvisel, mint a magyar érdek”.

Újabb beismerés

Az 1300 "menekült" befogadásával kapcsolatos felvetésekre a kormánypárti képviselő azt válaszolta: oltalmazottakról van szó, akiket nem szabad összekeverni az illegális bevándorlókkal.

Arra a kérdésre, hogy a Pest megyei Pilisen a hírek szerint vizitdíjat kell fizetni az önkormányzati rendelőintézetben, Németh Szilárd azt felelte: ha ez igaz, akkor kéri Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét, hogy vizsgálja ki az ügyet, mivel a 2008-as népszavazáson az emberek elutasították a vizitdíjat.

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) Elios-ügyben készült jelentésével kapcsolatos kérdésre úgy reagált: az a helyes, ha a magyar hatóságok az OLAF minden felvetését kivizsgálják.

Rrendkívüli parlamenti napot kezdeményez a Jobbik

Az üggyel kapcsolatban a Jobbik rendkívüli parlamenti napot kezdeményez, amin a Fidesz is részt vesz majd, ha úgy ítéli, ez a lakosság érdekeit szolgálja.

(MTI – N1 nyomán)

Emlékeztetőül: Íme azok a fideszesek, akik szintén a zsidó spekuláns George Soros segítségével léphettek be a nagypolitika világába

Szijjártó államtitkára egy máltai lapnak: már befogadtunk 1300 "menekültet", de titokban tartottuk

A Fidesz közleményben ismerte el, hogy titokban befogadtunk 1300 migránst

Vona: a Fidesz a saját szavazóit is becsapta – titokban és/vagy nonstop telepítik be a migránsokat

A bíróság szerint nyugodtan nevezhető bevándorláspártinak az LMP

Az egyik belpesti gittegyletnek már Szél-terve is van – nem egy erőmű

Kész szerencse: a zsidó média szétveri saját pártjai győzelmi esélyét


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »