A fideszes Pócsnak szúrja a szemét a Hír TV szerkesztési elve

A fideszes Pócsnak szúrja a szemét a Hír TV szerkesztési elve

A Hír TV szerkesztési elvéről értekezett Pócs János, amikor jászfényszarui fórumán a kivándorlásról kérdezték. A fideszes országgyűlési képviselő azt sérelmezte, hogy a támogató hozzászólások nem kerültek be egy korábbi rendezvényéről készített riportunkba.

Mindenkit előre ültettek, hogy legalább az első sorok ne legyenek üresek a Fidesz jászfényszarui kampányestjén, amire alig 30-40 ember volt kíváncsi. Az eseményt annak a Pócs Jánosnak a népszerűsítésére szervezeték, aki még tavaly decemberben a világsajtóba is bekerült, miután megosztott Facebook-oldalán egy fotót egy levágott disznóról, amire ráírták, hogy „Ő volt a soros”.

http://mno.hu/

 

A kormány főellenségét ezúttal is többször felemlegette a fideszes politikus.

Hírdetés

„Higgyék el egyetlen egy dolog van, amit nem lehet újrakezdeni. Azt a veszélyt, ami ma Magyarországon a küszöböt rágja. Azt, hogy a Soros szemlélettől az illegális migrációval kapcsolatba meg tudjuk-e Magyarország egységét védeni” – emelte ki beszédében Rócs János országgyűlési képviselő.

Az eseményen részt vett Szili Katalin miniszterelnöki megbízott is. Az egykor még MSZP-s házelnök most annyira belefeledkezett a migránsozásba, hogy eltévesztette melyik településen tartották a fórumot.

A beszédek végén a lakosok is kérdezhettek, őket az érdekelte, ha minden olyan jól megy az országban, ahogy azt a Fidesz állítja, akkor miért költöznek el a magyarok nyugatra a jobb élet reményében. Az országgyűlési képviselő a válasz előtt a Hír TV szerkesztési elveit kritizálta.

„Egy héttel ezelőtt Jászágón voltunk, ott is megtisztelt minket a Hír TV. Voltak kritikai kérdezők, helyes, kell is hogy legyen. Csak a Hír TV tisztességével, hitelességével kapcsolatban szeretném elmondani, hogy a két kritikai kérdezőt azt bejátszotta, utána a nyolc támogatót azt nem” – fogalmazott.

Most szerettük volna megmutatni a Pócs Jánost támogató hozzászólásokat is, de a fideszes fórumon ezúttal egy ilyen sem volt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »