A gigantikus Steve Bannon – holokausztluvnya-átverés

A gigantikus Steve Bannon – holokausztluvnya-átverés

Ellentétben a politológusok és velük rokon szakértők véleményével, Orbán Viktorra és kormányára nézve a legnagyobb veszély katasztrofális méreteket öltő személyzeti politikája.

Ennek egyik kirakati példánya Schmidt Mária, Ungár Péter anyukája, a Terror Háza igazgatója, és sorolhatnánk hosszan tovább mindazon, irdatlan pénzek fölött rendelkező, mindenfajta felügyelet nélkül hagyott uralmi pozícióját, amelyeket a miniszterelnök adott neki.

Egy olyan nőnek, aki 2006 decemberében a Népszabadságban az orwelli Jones gazdának leírva korábbi főnökét, azaz Orbánt, azt írta róla, hogy Jones gazda menni fog.

Az akkor még a Fidesz házi lapjának számító Magyar Nemzet 2007 januárjában e cikkre is reagálva feltárta azt a tényt, hogy Schmidt Mária Áder János mai köztársasági elnökkel titkos alakulatot hozott létre Orbán elmozdítására.

Nos, egy valamire magát tartó politikus ezután nem azzal a gondolattal nevezte volna mindkettőt kulcsfontosságú pozíciókba, hogy jobb a mi táborunkban egy barát, mint a másikban egy ellenség, hanem miután képzeletben az előbbit a Dunába, az utóbbi a Tiszába lőtte, az életben nem engedte volna a hatalom közelébe. Nemhogy olyan helyzetbe hozná, hogy az amerikai Forbes magazin szerint ő a második legbefolyásosabb magyar nő a magyarországi közéletben.

De Orbán nem ilyen. Schmidt Mária, a holokausztra szakosodott történészluvnya egyre arcátlanabbul tarol.

Mint tette azt Ungár András, Ungár Klára testvére, a milliárdokat ráhagyó férje, az ingatlanügyi oligarcha, aki hatalmasat kaszált az Andrássy úti Terror Háza építmény ingatlanbizniszén is. És mindazon információkat hasznosította, amelyeket felesége csípett fel Orbán Viktor első kormánya idején miniszterelnöki főtanácsadóként.

A nő teljesen gátlástalan. Úgy költi a közpénzt, mint a vízfolyás. Ugyanakkor munkatársai szerint még egy kávéra sem költ a sajátjából.

Nincs jobboldali szavazó, aki, ha megkérdeznék tőle, azt felelné, a Páva utcai holokausztmúzeum után kellene a városnak, illetve az országnak még egy holokausztingatlan.

Hírdetés

A holokausztluvnyának ezt is megengedték. A förtelmes, 8 milliárd forintba kerülő, befejezetlen Sorsok Háza ott éktelenkedik évek óta az Orczy-téren.

Politikai felfogása maga a förtelem.

Az általa vezetett XX. Század Intézet és a XXI. Század Intézet könyvkiadása ezt tükrözi. A lényeg: a szerző egyszerre legyen konzervatív és zsidó. Ez a két fő szempont. A többi nem számít. Tony Judt, Pelle János, Richard Pipes, Jonah Goldberg, Kornis Mihály, Gerő András és társai.

Amerikát feltétel nélkül imádja. Akkor is, ha az olyan akción dolgozik, ami Magyarország nemzeti érdekét messzemenően sérti.

Oroszországról pedig Kun Miklós történész és a holokausztluvnya volt ágyasa, a szintén mélyzsidó Gerő András történészhez hasonlóan azt a bicskanyitogató hazugságot terjeszti, hogy a Szovjetunió egyenlő Putyin elnök jobboldali, konzervatív Oroszországával.

LMP-s fiával és üzlettársával, Ungár Péterrel, a Figyelő hetilap társtulajdonosával, együtt vallják, hogy Paks 2-re nincs szükség.

Kínát is utálja. Mindent, aminek Ázsia-szaga van. Zsigerileg.

Nos, ez a nő rendezte most az Európa jövője konferenciát, és hívott meg egy Goldman-Sachs-múltú befektetési bankárt, Steve Bannont, aki térségünkhöz semmit nem ért, viszont a neokon háborús héják USA-Izrael-Szaúd-Arábia-háromszögének érdekeit képviseli.

Bannont a zsidóimádatban túlkompenzáló európai szélsőjobboldali pártok imádják. Élükön Marine Le Pennel és Geert Wildersszel.

De magukat középen állónak, így néppártinak nevező pártok szigorúan tartózkodnak tőle. Közelükbe sem kerülhet.

Bannont nemcsak meghívták e konferenciára, de utána Orbán hosszan elbeszélgetett vele.

A holokausztluvnya csak azért, hogy fiának is kedveskedjen, meghívta annak hasonmását, a szélsőjobboldalit alakító homoszexuális Milo Yiannopoulost is, aki a Bálnában szórakoztatta az ott gyülekezőket. De ez már sok volt a Fidesznek, és a párttól senki nem ment el az eseményre.

A Schmidt Máriához hasonló piócák kulcspozícióban tartása könnyen vezethet a Fidesz megroggyanásához.

E megroggyanás eljövetelekor viszont Bannon nem fog segíteni. Ő inkább a Magyarországra amerikai nagykövetnek érkező dúsgazdag zsidó vénember, David Cornstein mantráját fogja fújni. Antiszemitizmus és a többi. Mely nóta fülsiketítő üzemmódra kapcsol majd, ha fordul a kocka, és Izraelnek olyan miniszterelnöke lesz, aki szerint Orbán egy antiszemita.

Academicus – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »