A gyomorforgató svéd liberalizmus legújabb, szinte példátlan aljassága (a téma kivételesen az alcímben)

A gyomorforgató svéd liberalizmus legújabb, szinte példátlan aljassága (a téma kivételesen  az alcímben)

PJ MEDIA

Svédország kiéhezteti Aideen Strandsson iráni keresztény menedékkérőt, miközben törvényi státusszal lát el 150 volt Iszlám Állam harcost

Egy iráni keresztény menekültnek nem csak elutasították menedékkérését, de kikényszerítették munkahelyéről is, miközben volt Iszlám Állam dzsihadistáknak adtak menedékjojgot.

E közben a Svédországban élő keresztény menedékkérők 512, vallásilag motivált erőszakos, főként muzulmán migránsok részéről őket érő támadásról számoltak be. /Erről vajon hány helyen olvashattunk?/

Aideen Strandsson – aki egy iráni filmben korábban játszott is  – akkor vette fel a katolikus hitet, amikor egy videót látott, amelyen muzulmánok egy nőt halálra köveztek. Ezután Jézusról álmodott.

2014-ben érkezett Svédországba vízummal.

Hírdetés

Tavaly a svéd Ericsson távközlési vállalat számítógép programozói munkát ajánlott neki, de nem engedték, hogy dolgozni kezdjen, mert a svéd kormány szemében „illegális bevándorló”.

Facebookjára azt posztolta ki, hogy „Elvehetik munkát, pénzemet, otthonomat. De a hitemet nem.”

Strandsson tékvandó harcművészetet gyakorol. Fekete övet kapott, de a migrációs hatóság megfosztotta e díjtól, mert „nem legálisan” tartózkodik Svédországban.

Grabriel Donner svéd ügyvéd elmondta, hogy a hatóság ki akarja éheztetni és így kiűzni Svédországból. Jelenleg 150, deportálásra váró keresztény menedékkérő ügyét intézi. /Talán mondani sem kell, hogy nem Sorostól kap támogatást./

Elmondta azt is, hogy a Löfven-kormány ugyanakkor 150 volt Iszlám Állam harcosnak adott „védett identitást”, miután visszatértek Svédországba munkát keresni.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »