A holokauszt-emléknapot is arra használta néger, hogy beleröfögjön a magyar belügyekbe

Az USA globális harcot hirdetett az antiszemitizmussal szemben – nyilatkozta a nemzetközi holokauszt-emléknapon Barack Obama. Az amerikai elnök külön kitért a magyarországi antiszemitizmusra a Hóman-szobor elleni diplomáciai fellépéssel kapcsolatban.

Magyar Menedék - Badiny

A washingtoni izraeli nagykövetségen mondott beszédet Barack Obama a nemzetközi holokauszt emléknap alkalmával. Az amerikai elnök beszédében az erősödő, világméretű antiszemitizmusról beszélt, hozzátéve bármely vallás elleni támadás az összes vallás elleni támadással ér fel.

A tagadhatatlanul erősödő antiszemitizmus elleni fellépés egy példájaként az elnök Magyarországot is megemlítette beszédében. Mint kifejtette, „ezért léptünk fel, amikor Magyarországon szobrot terveztek állítani egy második világháborús antiszemita vezetőnek, hogy a kormányuk álljon el ettől a tervétől. Ez nem egy széljegyzet volt a kapcsolatunkban, hanem alapfeltétele annak, hogy fenntartsuk a jó viszonyt. Ezt értésükre adtuk.”

A TÖBBSÉG NEM AKAR FENNTARTANI JÓ VISZONYT EGY OLYAN, HATALOMMAL, AMELY MIGSRÁNSOKKAL ÁRASZTJA EL ÉLETTERÉT. És ez csak egy a listáról…


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »