A hülyeség jogán

Hát, akkor mégse lesz fajvédő konferencia Budapesten. Ez három csoportnak rossz hír. Egyrészt a fajvédőknek, másrészt azoknak, akik huszonöt éve kurva jól élnek abból, hogy rettegnek tőlük – meg, amúgy mindenkinek, aki kicsit is elkötelezett a jogállamiság iránt.

Amit ugyanis a kormány ebben az ügyben művelt, olyan jogállamban nincs. A miniszterelnök utasította (!) a belügyminisztert, hogy az utasítsa a rendőrséget (!!!), hogy „minden törvényes eszközzel” akadályozza meg ennek a rendezvénynek a megtartását. Az indoklás a hazai jogtörténet legfényesebb lapjaira kívánkozik: az előadók vélemény nyilvánítása (ami még el sem hangzott, tehát mondjuk, amire számíthatunk) „az Alaptörvénybe ütközik”.

Hírdetés

Nos, ha én balliberális lennék, most sikoltanék fel. Mert akkor innentől kezdve nem lehet az abortusztörvény liberalizálását követelő tüntetést, de még a művi terhességmegszakítással foglalkozó orvosi konferenciát sem tartani, hiszen az Alaptörvény szerint az emberi élet a fogantatástól védendő. Azonnal fel kell oszlatni a DK-t, amely nyíltan ellenzi a határon túli magyarok kettős állampolgárságát. A következő két hétben be kell tiltani az összes olyan párt kampányrendezvényeit, amely elutasítja az önkormányzati választási rendszer (szintén a szent és sérthetetlen Alaptörvénybe foglalt) átalakítását. De legyünk alaposak: mostantól egyszerűen minden egyes ellenzéki rendezvényt szét kell gumibotozni, ahol új alkotmányt követelnek a felszólalók. Abszurd, beteg világ lenne, nem igaz? Pedig ide vezethet, ha az Alaptörvényt arra használják, amire rohadtul nem való: rendőri intézkedések indoklására.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »