A Jobbik és a banki adósok esete a rabbival

Mindenki értesült korábban arról, hogy a meghirdetett “devizahitel” kerekasztal egyeztetésen a Bankcsapda Elnöksége képviselte szervezetünket. Nagy reményekkel, hiszen úgy gondoltam ebben a kérdésben nem lehet vita, hiszen ismert volt a Jobbik retorikája.

De hamar nyilvánvalóvá vált nem egyezik véleményünk a megoldást illetően.

Az első kerekasztalt követően Z.Kárpát Dánielnek át lett adva a nyomozati anyagink egy része, hiszen a cél az volt, hogy a lakosságot a parlamenti felszólalása keretén belül tájékoztassa a valós eseményekről.

Arról már nem is beszélve, hogy egy kidolgozott interpelláció is el lett készítve részére, melyben a válaszokat is megkapta, hogy tudja elfogadhatja-e az államtitkári választ vagy sem.

Dániel ezt az interpellációt a mai napig nem olvasta fel a parlamentben, sőt a parlamenti vizsgáló bizottság félállítását sem követelte, mely a valós termék beazonosítását hivatott volna vizsgálni.

De a valós véleményét a második kerekasztal után, (mely botrányba fulladt, amin Vona Gábor már részt sem vett) a folyosón mondta ki. A következőket találta mondani:-ezt így nem lehet csinálni…..alku pozíciót kell felajánlani……követeljétek a teljes eltörlést, de akkor ne kérjétek a felelősségre vonást. A döbbenet megfagyasztotta a körülöttünk állókat és se köpni se nyelni nem tudott senki.

De mivel egy ember véleménye számomra nem minősíthet egy szervezetet, ezért Vona Gábor oroszlányi látogatását kihasználva személyesen kértem tőle, segítsenek kijutni az európai parlamentbe.

Tájékoztattam, ha sikerül, minket kijuttatni, akkor a Magyar Állam elleni fellépést, mely a büntetőjogi felelősségre vonás alapja Mi el tudjuk érni, hiszen bizonyítékaink a hazai elkövetőkön túl a nemzetközi intézményekre és szervezetekre is kiterjed.

Na ekkor kaptam a második pofont a magukat radikálisoknak nevezőktől, mert Vona Gábor azt válaszolta: sem Én, sem a Jobbik soha nem fogja támogatni a Magyar Állam elleni fellépést.

Hiába érveltem, hogy volt miniszterelnökök, pénzügyminiszterek, magas rangot és tisztséget betöltő elkövetőkről van szó, akiket csak az Állam elleni fellépéssel lehet büntetőjogi eljárás alá vonni. Nem utolsó sorban akkor még létezett az Pénzügyi Szervezetek ÁLLAMI Felügyelete (PSZÁF), és nem utolsó sorban állításainkat aggálytalan tartalmú tényközlő okiratok tömkelegével tudjuk igazolni, mely az egyéni “devizahitel-szerződésektől” kiterjed a Magyar Nemzeti Bank, Magyar Állam érintettségén és ellenérdekeltségi tevékenységén keresztül a nemzetközi intézmények, szervezetek felelősségéig, az elkövetők beazonosításáig. Azaz IMF-től az Európai Bizottságon át az Európai központi Bankig

Én meg azt mondom, aki a Magyar Állam felelősségét eltagadja, elárulja a magyar nemzetet. Nem írhatja felül a cselekvést a lojalitás.

Mi csak azt kértük, mindenkitől, amikor átadtuk bizonyítékaink egy részét, hogy a valós eseményekről tájékoztassák a lakosságot, hogy mi is történt Magyarországon.

Ezt a mai napig senki nem tette meg, rajtunk kívül.

Grell Antal
B.É.CS.


Forrás:mnszentlaszlozaszloalj.info
Tovább a cikkre »