A Keletinél toborzott AGRESSZÍV migránsokat a terrorista

A párizsi terrortámadások egyik főszervezője tudomásunk és feltételezésünk szerint járt a budapesti Keleti pályaudvarnál, és ott csapatot toborzott azokból, akik megtagadták a regisztrációt, és velük távozott az országból – közölte sok más mellett Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön, a 33. Kormányinfón.

Magyar Menedék - Pogány Biblia

Hírdetés

„A terrorizmussal kapcsolatban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek arról szólnak, hogy a párizsi merénylet egyik főszervezője járt Budapesten. Ezt meg tudom erősíteni – jelentette ki Lázár. – Tudomásunk és feltételezésünk szerint a Keleti pályaudvarnál is járt, tudomásunk és feltételezésünk szerint a magyar állami regisztrációt megtagadó bevándorlókból csapatot toborzott, és velük távozott az országból.” A miniszter tájékoztatása szerint ez az információ a krízis idején nem állt a magyar titkosszolgálatok rendelkezésére, később kaptak hírt a partner szolgálatoktól.

Lázár János aggályosnak és veszélyesnek ítéli, hogy mintegy 230 ezer ember ment át az országon ellenőrzés nélkül. A határzárral kapcsolatban úgy fogalmazott: addig marad a helyén, amíg fennáll a kockázata, hogy több ezren jelennek meg Magyarország határánál.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »