A keresztények kiirtására tanította egy muszlim vezető a kiskorú tanítványait Olaszországban

Letartóztatták az egyik olaszországi iszlám kulturális központ vezetőjét, mert 4-10 éves fiatal gyerekeket tanított a Szent Háború fogalmára, a „hitetlenek megölésére”, és fegyverek készítésére. Az egyiptomi származású, de Foggiaban, Olaszországban élő 59 éves Mohy Eldin Mostafa Abdel Rahman Omer-t nemzetközi terrorizmussal vádolják, mivel több, mint egy tucat gyermeket vezetett be a Dzsihád, azaz a szélsőséges muszlim szent háború rejtelmeibe.

Ezt egy foggia-i iszlám kulturális központ vezetőjeként hónapokig megtehette.

A fiatal gyerekeket arra oktatta, hogy a paradicsomba csak harcban történt halállal lehet eljutni, és ezt a harcot a hitetlenek ellen kell lefolytatni. Ezeknek le kell vágni a fejét, és a robbantószerrel teli mellényetekkel fel kell robbantani a fejüket és meg kell inni a vérüket, hogy legyőzzétek őket. A szélsőséges muszlim „oktató” hónapokon keresztül taníthatta háborítatlanul a fiatalokat, míg végül az olasz rendőrség elfogta és bezárták a kulturális központot.

A rendőrségi iratokból kiderül, hogy a szélsőséges muszlim oktató számos videót és dokumentumot osztott meg Facebook-on, Twitteren és WhatsApp-on, amely dokumentumok a dzsihádot dicsőítik és útmutatásul szolgálnak a fegyverek megépítéséhez.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »