A kisvárdai kiskirály megzsarolta Orbánt, de nem kapott pozíciót, és nem is mondott le – most pedig tagad

A kisvárdai kiskirály megzsarolta Orbánt, de nem kapott pozíciót, és nem is mondott le – most pedig tagad

Sajtóhírek szerint a fejlesztési miniszter azzal fenyegette meg korábban Orbán Viktort, lemond, ha nem kap külön tárcát. Seszták a Hír TV-nek cáfolta, hogy ilyen történt volna.

A csatorna a Kisvárda NB I-be jutását követően szólaltatta meg Sesztákot, még a meccsen, ahol szóba került az állítólagos fenyegetőzés is.

Az előző ciklus fejlesztési miniszteréről a választás után jelent meg a sajtóban, hogy azzal fenyegette meg a miniszterelnököt, hogy ha nem kap saját tárcát, lemond az egyéni képviselőjelölti mandátumáról, ami időközi választást eredményezett volna. Ehhez hasonló fenyegetésre a 24.hu-nak nyilatkozó források szerint meglehetősen régen nem volt példa a Fideszben.

Seszták a Hír TV ezzel kapcsolatos kérdésére „kacsának” nevezte a híreket.

Hírdetés

– Sok mindent hallottunk arról, hogy változott a viszony a miniszterelnökkel. Igaz, vagy pletyka, hogy megzsarolta?
– Kacsa. Kacsa.

– felelte.

A Hír TV munkatársai arról is kérdezték, elégedett-e a pozíciójával. Seszták erre úgy felelt, "teljesen. Négy év alatt, ami feladatot kaptam elvégeztem".

Seszták volt egyébként az előző kormány legjobban kereső minisztere, 2017-ben havonta átlagosan 1,3 millió forintot vihetett haza miniszteri és parlamenti képviselői posztjai után.

(HVG – Hír Tv)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »