A liberálisok célja a nemzetek leépítése

A nagyon optimisták szerint a bevándorlások majd új lendületet adnak az elöregedett Európának, de hogy is van ez? A jelenlegi helyzet az, hogy a volt Stazi mostani német kancellár gettólakókat importál, segélyre szoruló munkaerőt, amely diplomás és szakember. A toleráns európai világ szabályait a tálib Korán-iskolák növendékei nem értik, vagy nem akarják megérteni!

„A legtöbb menekült fiatal, jól képzett és rendkívül motivált, pont ilyen munkatársakra van szükségünk” – nyilatkozta Dieter Zetsche, a Daimler-konszern elnöke.

Németország egyik legnagyobb iparvállalatának vezetője kijelentésével elárulta, hogy országa a legmagasabb erkölcsi mérce szerint a saját társadalmi problémáinak megoldását az illegális bevándorlóktól várja!

Németország szerint, az elöregedő munkaerő miatt minden évben 400 ezer képzett bevándorlót kellene befogadni, hogy a német gazdaság ne induljon hanyatlásnak.

Hírdetés

Ennél fogva a német politikai elit befogadja a bevándorlókat, ezzel egy időben nem hajlandó kiszűrni a valódi papírokkal rendelkező szakembereket, értelmiségieket és olyan tudósokat, amely Németország jövőjét jelenthetik.

Ez sajnos azonban nincs így, mert a menekültek nagy része messze van a képzettségtől, főképpen a diplomától. Legfőképpen olyantól, amelyeket az Európai Unió normái megkövetelnek!

A nürnbergi Munkaügyi Kutatóintézet tavalyelőtt tartott egy szúrópróba szerű felmérést, mely szerint az akkori migránsok közül 13 % rendelkezett felsőfokú képzettséggel, 24% pedig középfokú végzettséggel, 58% pedig egyáltalán nem rendelkezett befejezett szakmai gyakorlattal és iskolával! Az adat sokkal jobb, mint a jelenlegi, hiszen most nem is lehet nyomon követni az illegális bevándorlók szakmai papírjait és származását. A fenti adatok szerinti emberek bent maradtak Németországban, de utóbb kiderült, hogy kétharmaduk semmihez sem ért!

Azonban már akkor hoztak magukkal destrukciót, amely az európai őshonos népnek ellenére van. Ettől megrémülhetnének a liberálisok is, de nem teszik, hiszen épp ez a céljuk, a nemzetek leépítése.

válasz.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »