A magyar nő nem lesz betolakodó hulladék martaléka, a francba a PC-vel

Csoportos nemi erőszakot követtek el a betolakodó feketék Európa egyik legkedveltebb üdülőhelyén, az olaszországi Riminiben. Egy, a húszas éveiben járó lengyel párt este támadta meg négy, Afrikából származó selejt, majd miután a férfit leütötték, szexuálisan bántalmazták a védtelen nőt.

Közben szakértők arra is felhívják a figyelmet, hogy 2017-ben először a nők váltak az iszlamista támadások fő célpontjaivá, azért mert számukra ők képviselik a felvilágosodást és az emancipációt.

2017-ben a terroristák egyik fegyvere leginkább a turisták felé irányult, gyerekek és nők felé. A cél a destrukció, rombolás, károkozás, és rájöttek hogy tudnak akkor is nagyot ütni, ha nem nagy károkozással támadnak. A támadások eszköztára tágult ki, melynek célpontjai a nők – fogalmazott Makai Gábor klinikai szakpszichológus az M1 Ma este című műsorában.

Egy szélsőséges fanatikus iszlamista férfi számára az a nő, aki független, akinek van önnálló akarata, gondolata, társadalmi szerepvállalása, és maga meghatározza, milyen szoknyában van, nekik egy “ördögnek való selejt”, és nem nőként tekintenek rá. A nő fogalma átíródott egyfajta torz, hamis eszmével, ezt pedig megerősíti bennük a terrorista szervezet – fűzte hozzá.

Van különbség terrorista és terrorista között, hiszen van, aki szervezeten belül radikalizálódik és van, aki önmaga választja ki női áldozatait, nem parancsra, hanem egy eszme által gondolja, hogy ezek a nők provokatívak és veszélyeztetik a világot – magyarázta a szakember.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »