A magyarországi PT oszlopos tagjai: “Hazánkfia” Soros György a “zsidó szörnyeteg”

A magyarországi PT oszlopos tagjai:  “Hazánkfia” Soros György a “zsidó szörnyeteg”

Soros György a a “hétfejű” zsidó szörnyeteg egyik feje a “Magyar* Akadémián szónokol

Kénytelenek vagyunk újra a magyarországi PT-ról (Párhuzamos Társadalom) cikket írni. Ezt mindaddig folytatjuk, míg Olvasóinkban tudatosul és használni kezdik végre ezt a Nyugaton a ránkvándorlókkal kapcsolatban minden szócsőből széttrombitált fogalmat: Párhuzamos Társadalom. Csak nálunk a PT már a “kiegyezés” után, vagyis már 150 éve, kezdett kialakulni! Mert a Haza Árulója, Deák Ferenc, -neve legyen mindörökre átkozott-, a kiegyezéssel ránk szabadított több mint egy millió zsidót!

A magyarországi PT (Párhuzamos Társadalom) oszlopos tagjainak gazdasági és erkölcsi rombolásait említjük meg röviden az alábbi cikkben. Kártékonyságuk az alábbiak felsorolásából is nyilvánvaló. Nem törekedtünk a teljességre, mert arra nem volna elég az internetes oldalunk. A teljességet több dossziényi bírósági akták tudnák átölelni csak! Erre várunk!!!

A “zsidó szörnyeteg” egyáltalán nem jelképes alak. “Hazánkfiáról”, a legkártékonyabb zsidó kapitalistáról, a nemzetközi bűnöző, de nem körözött Soros Györgyről van szó! Nem árt tudni, hogy Soros nem csak kívülről ostromol(tat)ja Európát a ránkvándorlókkal. Soros, mint minden echte zsidó, kint is van, bent is van. Itthon Magyarországon is otthon van.  

A baloldali kép  alatt a következő szöveg olvasható. “Budapest, 2012. szeptember 14. Soros György alapító, tiszteletbeli elnök köszöntőt mond a Közép-európai Egyetem (Central Europe University, CEU) huszon kettedik tanévének megnyitóján a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében 2012. szeptember 14-én.”

Glatz Ferenc, a “Magyar” Akadémia volt elnöke, a magyargyűlölő zsidó

Nem tudható, hogy a tömegében buta/birka magyar nép mikor ismeri fel végre, hogy egy várat egyszerre kívülről és belülről is ostromolni csak a zsidó képes?

Apropó a Tudományos Akadémia.

Arról a “magyar” intézményről van szó, amelynek elnöke Glatz Ferenc így nyilatkozott rólunk. “A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást, és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és a gyermekek lemészárlásában.”Glatz Ferenc „A magyarok krónikája“ című munkájában (Budapest 1996. 9. oldal.) Glatz is zsidó. De ki is lehetne más az akadémiai elnök, meg az esztergomi érsek, ha nem zsidó? [Nálunk az esztergomi érseki szék egyenesen zsidóknak van fenntartva. Egy egész “szettünk” van már belőlük, Lékai, Paskai Erdő személyében. Ők Magyarország örökös “első zászlósurai…”]

Glatz Ferenc, a XIII. Zsidó Nyári Fesztivál fővédnöke a programsorozatot a belváros “szívében” (!) a Gozsdu-udvarban megnyitván ünnepi beszédében rámutatott – ” olyan időket élünk, amikor az európai kultúra és az egész magyarság keresi ‘kulturális szerepét’. Ennek a helykeresési folyamatnak fontos része a zsidó kultúra, melynek sokszínűségéről évről évre hű képet ad a Zsidó Nyári Fesztivál.” Tetszenek érteni? Van európai és van zsidó kultúra a magyarság meg még csak keresgéli kulturális szerepét. Meg is fogja találni – a zsidó kultúrában …

Mert ravasz ez a kopasz. Ugyanazt érti ő is a “magyar kultúra” alatt amit Landeszmann György egykori budapesti főrabbi. “Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.” Mi ez, nyelvbotlás? Egy fenét.

Kertész Ákos Kossuth- és Nobel-díjas “magyar” író szerint  “A magyar ‘genetikusan’ alattvaló. (…) A magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni.” Ez is elszólás? 

Konrád György a majdnem-nobeldíjas ugyancsak “magyar” író is ekként vélekedik –  “A zsidók (sehol) nem lesznek utcaseprők, mert a sok évezred alatt felhalmozódó intellektuális tőke tovább öröklődik az utódokra. Az érzékenységet, az alkatot és valószínűleg intelligenciánk természetét is összeadjuk abban a ‘génkoktélban’ (!), amik: a gyerekeink. Hordozható örökség ez, és bárhol működtethető.”

Forrás: szeszak.hu nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, cion-diktatúra, CIONIZMUS, Hírek Tagged: Magyarország Cionista Gyarmat!, PT (párhuzamos társadalom)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »