A nemzetbiztonsági bizottságban hallgatnák meg Orbánt

A nemzetbiztonsági bizottságban hallgatná meg Orbán Viktort a testület szocialista elnöke a soros-tervvel összefüggésben.

Molnár Gyula szerint a miniszterelnöknek kötelessége lenne elmenni a meghallgatásra, mert eddig konkrét bizonyítékot egy kormánypárti politikus sem mutatott a „soros-tervvel” kapcsolatban. Molnár Gyula egyúttal felszólította a kormánypárti politikusokat, hogy ne használják a nemzetbiztonsági bizottságot pártpolitikai célokra.

„A nemzetbiztonsági bizottság ülésére kell eljönnie Magyarország miniszterelnökének, magával kell hoznia a bizonyítékokat, hiszen ne felejtsük el, hogy Orbán Viktor többször beszélt arról, Kossuth rádióban legalább két alkalommal ,hogy a soros-tervnek milyen nemzetbiztonsági vonatkozásai vannak. konkrétumokat állított, úgymond leakarja hívni a nemzetbiztonsági kártyát. én szeretném kijelenteni és a leghatározottabban fölszólítani a miniszterelnököt de a többi kormánypárti politikust is, hogy ne használják az ország nemzetbiztonságát pártpolitikai célokra” – mondta Molnár Zsolt a nemzetbiztonsági bizottság elnöke.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »