A nemzetellenesség perverzitása: Gyurcsány nagyváradi elvtársával kurváztatja le az elszakított magyarságot

A nemzetellenesség perverzitása: Gyurcsány nagyváradi elvtársával kurváztatja le az elszakított magyarságot

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a Fidesz szavazatvásárlásra használja azt a mintegy 30 milliárd forintnyi közpénzt, amit a kormány az év végén osztott szét a külhoni szervezetek között – adja hírül az MTI.

A Fidesz felháborítónak tartja Ara-Kovács Attila nyilatkozatát. Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: a baloldalon tényleg az égvilágon semmi sem változik. Szerinte ugyanazok ugyanúgy, sőt még jobban gyűlölködnek, mint 2004-ben. "A baloldal vezére ma odáig ment, hogy a pártja politikai prostituáltaknak nevezte a külhoni magyarokat, miközben a migránsokat tárt karokkal várják" – írta a kormánypárti politikus. Hidvéghi álláspontja szerint ha az ellenzék jutna hatalomra: gyűlölködésre, a magyar nemzet megosztására és legyengítésére, a migránsok befogadására lehetne számítani.

"A Fidesz-KDNP a külhoni magyarságot a nemzet elválaszthatatlan részének tekinti, mert Magyarország csak akkor lehet erős, ha a nemzet és a nemzeti egység is erős" – rögzítette a kommunikációs igazgató.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »