A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG TELJESEN MAGYARMENTES MAGYARORSZÁGOT SZERETNE

Szerkesztőségünkbe eljuttatott levél

Feladó: András Tejfalussy <[email protected]>
Dátum: 2015. december 31. 21:45

Iratjel: orbankonzultacio151231

A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG TELJESEN MAGYARMENTES MAGYARORSZÁGOT SZERETNE

Jogos védelemként (BTK) és megbízás nélküli kárelhárításként (PTK), mielőbbi választ várva, ezúton nyilvánosan konzultálva, megkérdezem Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy Ő a zsidó származásából adódó faji elkötelezettségei miatt engedi, hogy a minisztériumi, MTA-s, OÉTI-s, ÁNTSZ-es stb. tudományos titkosszolgálatosok mezőgazdasági vegyszerekkel és szennycsatornákkal szennyezett ivóvízzel (lásd Talmud, Taanith 10 a. lap) is milliószámra betegítsék, és a „Menzareform, Nemzeti Sócsökkentési Stop Só, Chipsadó programmal” is, nátrium helyett káliumot tartalmazó élelmiszerekkel ivartalanítsák, életrövidítsék, öljék, butítsák, nyomorba döntsék, IRTSÁK a „nemkóser magyarokat”?

Emlékeztetek arra, hogy 1992-ben parlamenti szakértőként én fogalmaztam meg a káliumsókkal műtrágyáztatással talaj-, és a konyhasó kálisóval helyettesítésével élelmiszer mérgeztetés ellen előterjesztett parlamenti interpellációt az ellenzéki MSZP (Dr. Kovács Pál) és a Fidesz (Dr. Pap János) részére. A Dr. Pap János és szakértője által bizonyítékoktól mentesített interpelláció szakbizottsági vizsgálatát az akkor hatalmon lévő MDF és KDNP pártok miniszterei (Dr. Gergátz Elemér, Dr. Keresztes K. Sándor és Dr. Surján László, 1992. dec. 8-án előadott 8253. számú) ténymeghamisító válaszára, az MDF és KDNP „parancsra gombnyomogató” képviselői leszavazták. Azóta közzétettem a hatásmérési bizonyítékokat a honlapomon, s mindegyik miniszterelnököknek közvetlenül is megküldtem. Titkosszolgálatnak tulajdonítható baleset okozási kísérlet sorozat és a www.aquanet.fw.hu honlapunk antiszemitizmus ürügyén a médiafelügyelettel töröltetése volt a válasz. Ez a hazai szerverről törölt ANTISZEMÉTIZMUS honlap azóta a www.tejfalussy.com új honlapomon működik, külföldi szerverről.

Felháborító, hogy kormányzati pozícióba jutását követően mind az MSZP, mind a FIDESZ folytatta a pokoli fajirtást. Oka a „Nyílt levél Glatz Ferenc egyetemi tanárnak” címmel az interneten (lásd KOLUMBÁR SÁNDOR WEBLAPJA) látható 1910-es Alliance Israélite Universalle országelfoglalási felhívásban keresendő. Idézem a szövegét:

„Testvérek! Hittestvérek!

Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök , a párizsi szövetségünk máris gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be a pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és, hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összegeket áldoznak, s egyesülnek, hogy ezt a célt legrövidebb idő alatt elérhessétek.”

Budapest, 2015. december 31.

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc (1-420415-0215, to/an: Bartha Edit) okl. vill. mérnök, méréstudományi szakértő feltaláló, 2621 Verőce, Lugosi u. 71., www.tejfalussy.com, +36 20 218 1408

Fajirtó terrorista kormányzati hazaárulók elleni feljelentésként az ORFK Panaszirodának is megküldve!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Publicisztika, Valóság Tagged: Magyarország=Nagyizrael


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »