A politikai korrektség bénítja meg a hatóságokat

A politikai korrektség bénítja meg a hatóságokat

Esélytelen, hogy uniós válasz szülessen a migránskérdésben – mondta el a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Kovács István. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója kiemelte, hogy a jogi helyzettel a legtöbb terrortámadás kivédhető lenne.

Az önbíráskodás ott jelenik meg, ahol az állam nem tudja garantálni polgárai biztonságát – hívta fel a figyelmet Kovács István annak kapcsán, hogy megsokszorozódtak a muzulmánok elleni elkövetett atrocitások a spanyolországi terrortámadások után. Sok országban még mindig az őslakosok jogai elé helyezik a bevándorlókét – tette hozzá.

A polgárháború sem kizárható, mint az önbíráskodás drasztikus formája, hogy megvédjék értékeiket, családjukat az emberek – mondta el Földi László a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A biztonságpolitikai szakértő elmondása szerint ennek elkerüléséért drasztikus váltás kell az európai migrációs politikában.

Kovács István kiemelte, hogy a támadások többségét ki lehetett volna védeni, de a politikai korrektség megbénítja a hatóságokat. A no-go zónákban gyakran be sem mernek menni a rendőrök, mert ha intézkednek, akkor rasszistának bélyegzik őket. A műsorban elhangzik, hogy hazánk megtette a jogi lépéseket, melyek kezelik a migránskérdést. Az unió eddig nem tett ilyet, de több tagállamban is születnek szigorító intézkedések.

forrás: Kossuth Rádió / 180 perc

The post A politikai korrektség bénítja meg a hatóságokat appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »