A Pravda írt egy cikket…

A Pravda írt egy cikket…

A nyugati sajtó ma éppen olyan, mint a „keleti” volt 1948 és 1989 között: hazudik az ESZME jegyében, és gyűlöli a valóságot.A közönség pedig szintén ugyanolyan: gyűlöli az ESZMÉT, és elszenvedi a valóságot.The Times? A régi Pravda. Egy rakás szar. Az olvasók pedig megírják a valóságot…

„HA ORBÁN NÁLUNK INDULNA A VÁLASZTÁSON, FÖLDCSUSZAMLÁSSZERŰ GYŐZELMET ARATNA”THE TIMES

A „szokásos” lejárató cikket igyekezett megírni Orbán Viktorról a The Times, amely a közelgő választások kapcsán foglalkozott a magyar miniszterelnökkel. Gyűlöletkampánnyal vádolják a magyar kormánypártot, és elrettentésül azt írják: Steve Bannon hősnek merészelte nevezni Orbánt. Azt viszont figyelmeztető jelnek tartják, hogy Jean-Claude Juncker félig tréfásan diktátorként köszöntötte őt pár évvel korábban.

A The Times cikkében idéznek Szél Bernadettől – aki szerint hazugságok jelentek meg Magyarországon a migráció kapcsán -, Gulyás Mártontól, utóbbi az általa remélt ellenzéki összefogás szükségességét hangoztatja, de azt a cikk is elismeri hogy ez nagyon nehezen fog menni, az eltérő érdekek miatt.

A „gyűlöletkampány” ürügyén – amelyet a lap szerint természetesen csak a kormánypárt gerjeszthet, hiszen ellenzék alpári fenyegetéseiről nem esik szó – megszólaltatnak egy 72 éves ingatlantulajdonost, aki szörnyülködve meséli, hogy szomszédja teljesen bedől a „kormánypárti szólamoknak”, valamint egyes röplapoknak, és fél attól, hogy migránsok költözhetnek be üres ingatlanokba. Igaz, a hölgy azt sem mondja, hogy ez nem fordulhat elő…

A The Times szerint Orbán alatt – aki Merkel után a leghosszabb ideje hivatalban lévő európai vezető – „az autokrácia határára sodródott az ország” ugyanakkor kénytelen-kelletlen idéznek egy fideszes politikust, aki emlékeztet arra, hogy gazdasági fellendülés tapasztalható Magyarországon.

Ám a cikket egyáltalán nem úgy fogadta nagyon sok olvasó, ahogy azt a szerkesztők tervezték.

Az oldalon ugyanis hatalmas számban tűntek fel a magyar miniszterelnököt védelmükbe vevő kommentek, amelyek erősen rávilágítottak arra, hogy a magyar miniszterelnöknek igaza van. Ezekből a hozzászólásokból kiérződik, hogy a nyugati sajtóban tapasztalható brutális ellenszenv ellenére, egyre többen elismerik a magyar miniszterelnök munkáját, sőt, irigyelnek minket azért, amiért ilyen kormányfője van Magyarországnak.

Néhány komment ízelítőül:

Hírdetés

„Hihetetlen, hogy több EU-s országban nem akarják felismerni azt a tényt, hogy a migránsok behívása trójai faló volt. Hány támadás történt Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban? Azok a muszlimok, akik ezeket elkövették, valamikor ők is ”menekültek„ voltak. Egyetértek Orbánnal, és nem érdekel, ha azt mondja a kampányában, hogy az EU vezetői eladták a saját országukat.”

„Inkább Orbánra szavaztam volna a mi bevándorláspárti pártjaink helyett.”

„A Munkáspártnak a tömeges, ellenőrizetlen bevándorlást segítő politikája miatt számos problémával kell szembenéznünk, amely mindannyiunkat érint: lakhatás, oktatás, egészségügyi szolgáltatások, munkahelyek, nem beszélve az utcai gyilkosságokról, a fiatal lányok megerőszakolásáról és abúzálásáról, meg a többi problémáról.”

„Ha Orbán nálunk indulna, földcsuszamlásszerű győzelmet aratna.„

”A Torykat (az angol konzervatív párt) is magába szippantotta a nagy üzlet. Nincs már olyan népszerű párt, amelyre szavazhatnánk. Mindez azt jelenti, hogy veszélyben a demokráciánk és a nemzetünk. Magyarország és a többi kelet-közép-európai állam, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia és Ausztria is olyan kormánnyal rendelkezik, amely számára az ő nemzetük és az ő népük az első. És nemet mondanak a bevándorlásra, különösen a Közel-Keletről és Észak-Afrikából érkező hordákra, amelyeket egyszerűen képtelenség integrálni.”

Fotós: The Times

„Úgy tűnik, a bevándorlással kapcsolatos nézőpontja és a gazdaságpolitikája is népszerű. Számára Magyarország és a magyarok az elsők. Mi ezzel a probléma?”

„Hatszázezer illegális bevándorló van Nagy-Britanniában, és talán még ugyanennyi, akiről nem tudunk semmit, mindehhez jön egy gyengén megtámogatott határvédelem. Nem lenne jobb, ha olyan pragmatikus és jelentős ember vezetné az Egyesült Királyságot, mint Orbán? Gratulálok Mr. Orbánnak a tömeges bevándorlás megállításáért, amit idejében felismert, nem úgy, mint a nyugati államok. Eljött az idő, hogy véget érjen a multikulturalizmus és meghalljuk az emberek panaszát az elmúlt évtizedek bevándorlásával kapcsolatban. Orbán nagyon jól látja, hogy az iszlám trójai faló Európában. Az iszlám és a demokrácia nincs egymással összhangban.”

„Azok a tízmilliók, akik Nagy-Britanniában azon a véleményen vannak, hogy túl sok a bevándorló, nyilván ők is mind Putyin ügynökei…”

(A bevándorlást illetően a magyarok) „Nagyon jó munkát végeznek.”

„Legyünk őszinték! Ha visszaforgathatnánk az idő kerekét, és elkerülhetnénk azt, hogy beengedjünk hárommillió muszlimot, akkor hogyan cselekednénk? Mert ha így tennénk, akkor nem ítélhetjük el a magyarokat az álláspontjuk miatt.”

(magyaridok.hu)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »