A semmiből rontottak az idős MAGYAR férfira Debrecen utcáin – ez aztán a felzárkózás!

Csütörtök este bejelentést kaptak a rendőrök arról, hogy Debrecenben, a Bartók Béla utcában egy idős balmazújvárosi férfit két ismeretlen megtámadott. A 83 éves sértett elmondta, hogy a „férfiak” követhették őt, majd minden előzetes szóváltás nélkül fellökték és elvették a pénztárcáját, amelyben 80 ezer forint volt. Az elkövetők a pénzzel együtt a közeli kórház irányába menekültek.

A rendőrök másfél órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a Külsővásár téri buszpályaudvar mellett lévő egyik sörözőben elfogtak, majd a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök a gyanúsítottak ruháját átvizsgálták, amely során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított készpénz egy részét.

Hírdetés

A 19 éves balmazújvárosi J. Ádámot és a 18 éves szintén balmazújvárosi N. Lajost a nyomozók kihallgatták, őrizetbe vették és előzetes letartóztatásukat kérték.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a balmazújvárosi lakosokkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást – írja a police.hu.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »