A század a legnagyobb vallásüldözése ellen indítottak harcot szegény elnyomott szcientológusok

A század a legnagyobb vallásüldözése ellen indítottak harcot szegény elnyomott szcientológusok

Harcias közleményt adott ki a Szcientológia Egyház az általuk rendezett szombati tüntetésről, amelyet a “hatósági túlkapások miatt” tartottak. Az ellenük folyó eljárásokat etnikai tisztogatáshoz, vallásháborúhoz hasonlították.

A Szcientológia Egyházzal kapcsolatos hatósági eljárások nemzetközi visszhangja miatt Jeff Pomerantz, amerikai színész is hazánkba látogatott, hogy részt vegyen az eddigi egyik legnagyobb tüntetésen – írja az MTI által kiadott közleményében maga az érintett, a “Szcientológia Egyház Központi Szervezet”. Az agymosásra és hívei szebeinek kiürítésére szakosodott szekta Facebook-oldalán önkéntes lelkészeként nevezi meg Pomerantzot. Ugyanitt van képük a vallásszabadság mellett az alapvető emberi jogok miatt ajvékolni a személyes adatokkal súlyosan visszaélő bűnszervezetnek.

Ezután Jeff Pomerantz, Broadway-színész szólt a tömeghez: “Amit a Szcientológiával tettek Magyarországon, az nem hű Magyarország nagyszerű tradíciójához. Amit mi készülünk tenni, az viszont hű Magyarország hagyományához.” A közlemény hozzáteszi: ezekkel a szavakkal indult útjára a szcientológusok békés szabadságharca.

Az egyház tájékoztatása szerint a szabadságharc részeként a Deák tértől átvonultak a Nyugati térig, és a XXI. századi Magyarország legnagyobb vallásüldözése ellen demonstráltak.

(Kuruc.info – HVG)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »