A „szegény menekült" az emeletről dobta le a 26 éves lányt, mert nem tudta megerőszakolni

A „szegény menekült" az emeletről dobta le a 26 éves lányt, mert nem tudta megerőszakolni

A „szegény menekült” az emeletről dobta le a 26 éves lányt, mert nem tudta megerőszakolni

Kettős lábtörést szenvedett az a lány, akit egy németországi migráns az emeleti ablakon hajított ki azért, mert a lány nem engedte, hogy megerőszakolja.

Hírdetés

Az eset a Hessen tartományban található bensheimi menekülttáborban történt, ahol a 34 éves migráns először egy félbetört sörösüveggel fenyegette meg a 26 éves lányt, hogy feküdjön a földre annak érdekében, hogy megerőszakolhassa. A lány ellenkezett, mire a migráns felkapta és kihajította az ablakon, több mint négy méter magasról. Az áldozat a brutális támadást követően a betonra esett, emiatt kettős lábtörést szenvedett.

Az elkövetőt még a menekülttáborban elfogták és nem sokkal az eset után bíróság elé is állították, ahol elpityeregte magát, és azzal érvelt, hogy „2014 óta tartózkodom Németországban és azóta cudarul bánik velem a sors.”

A tárgyalás alatt azonban kiderült, az erőszakos „menekült” már korábban is összetűzésbe keveredett a hatóságokkal, ugyanis a menekülttáborban történt esetet megelőzően egy 17 éves lányt zaklatott szexuálisan. 


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »