A TEK kellett a cigánybűnözők elfogásához

Kedd hajnalban és este sikerült elfogniuk a rendőröknek, illetve a TEK embereinek két férfit, akit megalapozottan gyanúsítanak azzal, hogy részt vettek szombat éjjel a Fészek biztonsági őreinek bántalmazásában – írja a hvg.hu

A biztonsági kamerás felvételek alapján még két támadót sikerült azonosítani a rendőröknek.

Elfogták a fővárosi rendőrök J. László 31 éves szigetbecsei és F. Gyula 42 éves fóti lakosokat, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szombat éjjel ők balhéztak a Kertész utcában, a Fészek közelében.

Hírdetés

J. Lászlót kedd hajnalban a III. kerületi Kórház utcában a rendőrök, F. Gyulát kedd este a ferencvárosi Viola utcában a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el. A férfiakat a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőröknek a keresett személyek közül további kettőt sikerült azonosítani. Balogh József 44 éves szigetbecsei és Máté János 35 éves budapesti lakosokat elfogatóparancs alapján még keresik a rendőrök. Ismert, vasárnap, nem sokkal 0 óra után egy csoport összevitatkozott a szórakozóhely biztonsági őreivel, majd verni kezdték őket, és valaki egy gumilövedékes fegyverből lövéseket is leadott. Négyen megsérültek a verekedésben.A csoportos garázdaságról videó is készült.

J. Lászlóval szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés, F. Gyulával szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoznak. Előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

hvg.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »