Ágika nem maxol, csak a Fidesz

Nagyon örülök neki, úgy látom, hogy Fekete-Győr András tartja a szavát, egy korrekt ember – mondta Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes Beszédben.

A szocialista politikus arra reagált, hogy a Momentum elnöke ma bejelentette, visszalép a képviselő-jelöltségtől a belvárosban. Az MSZP politikusa emlékezetett arra, hogy az ő körzetében is visszalépett a Momentum, amit a stúdióból üzenve ismét megköszönt a pártnak.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az V. kerületben még van dolguk, kell egy politikai döntés, amit szerinte bölcsen meg is fognak hozni a szervezetek. Hozzátette ugyanakkor, kissé sértő volt számára az LMP nyilatkozata, Csárdi Antal ugyanis azt mondta az ATV Híradójának:

„Fontos, hogy meg tudjuk szólítani azokat a konzervatív szavazókat, akik felismerték, hogy kormányváltásra van szükség. Őket én meg tudom szólítani, V. Naszályi Márta nem tudja. Ezért azt gondolom, hogy én vagyok a legesélyesebb, tehát versenyben maradok”.

„Kicsit jellemző ez az egész LMP politikája” – reagált Kunhalmi az LMP-s politikus szavaira, majd később az adásban úgy fogalmazott: normális pártok, normális jelöltek nem magukra gondolnak. Az öncélúságot már a fidesz kimaxolta.

Kunhalmi: kicsit sértő volt az LMP nyilatkozata


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »