„Amerika hihetetlenül zsugorodó befolyása”

„Amerika hihetetlenül zsugorodó befolyása”

 

Lapunk emberbaráti okokból kéri a transzatlantizmust a magyar érdekek fölé helyező és a neokonzervatívokat feltétlenül imádó olvasóit, szedjenek be néhány antidepresszáns tablettát e cikk elolvasása előtt.

Szemlézett írásunk szerzője – kéretik egy újabb depresszáns beszedése – nem kisebb amerikai személyiség, mint Ron Paul, volt kongresszusi képviselő és a republikánusok egyik volt elnökjelöltje, a róla elnevezett, a működését a békének és fejlődésnek szentelő agytröszt vezetője.

A független, német nyelvű Contra-Magazin hír- és véleményportálján megjelent cikkének címe: „Amerika hihetetlenül zsugorodó befolyása”.

Hírdetés

A szerkesztőség ezzel az összefoglalóval fejelte meg a cikket: „Az önző amerikai politika ahhoz vezet, hogy a nyugati világ többi része fokozatosan elfordul Washingtontól és Moszkva, valamint Peking felé tekint”.

És hogy az említett veszélyeztetett, tényeket nem szerető olvasóinkat már most felkészítsük egy újabb, őket érő sokkra: miután a korábban Pekingben mosolygó Merkel kancellár Putyin elnököt május 18-án Szocsiban látogatta meg, majd a múlt héten Macron Szentpéterváron az ottani, 17 500 embert nagyon hasznosan elszórakoztató, gigantikus méretű üzleteket kötő Gazdasági Fórumon csevegett szintén ultrakedélyesen Putyin elnökkel, június 5-én a Kreml nem fura ura Bécsbe látogat, hogy Kurz kancellárral tárgyaljon.

Folytatás:

https://magyaridok.hu/kulfold/amerika-hihetetlenul-zsugorodo-befolyasa-3146752/

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »