Amerikának nem volt elég?

Kevés volt USA kormánya számára Mártonyi János, külügyminiszter által Törvényhozó torkán lenyomott gombóc?

A Magyar Országgyűlés által elfogadott 2014. évi XIII. törvény a Szentendrén székelő Közép- és Kelet-Európai Regionális Környezetvédelmi Központ (REC) számára kiemelt diplomáciai státuszt adományozott. A 2014. évi XIII. törvény tervezetét a Kormány képviseletében Martonyi János, külügyminiszter jegyezte.

A REC és az Ökotárs tevékenysége azonos. Az Ökotárs Alapítvány norvég gazdasági érdekek, a REC, USA gazdasági érdekeinek céljából támogat, önmagukat civil szervezeteknek nevező, magyarság tudattal rendelkező szakmai érdekek elárulását vállaló csoportokat, egyéneket, média gurukat. A REC tevékenysége kiterjed Kelet – Európa országaira is. A REC-nek hazánkból kiindulva lehetősége van a szomszédállamokban élő magyarság és a szomszéd országok érdekivel szemben zöld színű lepelben tenni, USA kormányának gazdasági céljai érdekében.

Mit ismert fel Orbán Viktor ellenzékben 2009-ben? A reális zöldek igazságát!

Ha Magyarország sorsát Soros Alapítvány ösztöndíjasai intézik, nincs esély kibontakozásra!

Hírdetés

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1051

Orbán Viktort, és Illés Zoltánt a Soros Alapítvány képezte ki, készítette fel a politizálás mesterségére. Orbán Viktor felismerte, hogy mi az okos politika: http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=2509

Soros György 1991-ben kijelentette, hogy eszmeileg a FIDESZ –el szimpatizál!

A reális zöldek, 2013-ban nemcsak arra voltak kíváncsiak, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon által vezetett pártokat mennyivel támogatja a Soros Alapítvány, hanem arra is, hogy mennyivel támogatta a Soros Alapítvány a FIDESZ – t?
http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=3375


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »