Antiszemita balosok, zsidófaló libsik!

Antiszemita balosok, zsidófaló libsik!

Bizony! Megadja Gábor ismét fején talalta a szöget!

888: Antiszemita hecckampányba kezdett a haladó sajtó

Simicska Lajos és Soros György médiájának már semmi sem szent.

Sajnálatos, hogy idáig eljutottunk. Azt hittük, legkésőbb a rendszerváltáskor, hogy ezeket az eszméket már rég a történelem szemétdombjára szórtuk. Európa egyként állt ki az ordas eszmékkel szemben, és azt mondta: No Pasaran! Never Again! Európa arra az alapra épült föl a háború után, hogy a gyűlöletkeltő, széthúzó eszmék ne rombolhassák szét újra szeretett kontinensünket.

Ehhez képest a kampány finisében semmitől sem riad vissza a hazai progresszív sajtó, most a klasszikus bűnbakképzés eszközével élnek. És kik lennének alkalmasabbak bűnbaknak, mint a zsidók? A haladó média a legalantasabb ösztönökre kíván rájátszani a legújabb összeesküvés-elméletével.

Hírdetés

„A nemzetközi zsidóság orvul, hátulról támad a nyílt társadalomért harcoló liberálisokra”. (képeslap, 1919)

Simicska Lajos és Soros György médiájának már semmi sem szent. Azzal a teóriával álltak elő, hogy Bayer Zsolt egy izraeli magán-titkosszolgálat előretolt helyőrsége, és ez a zsidó háttérhatalom magyar, haladó civilekre vadászik. Ennél veszélyesebb gondolatot a harmincas évek óta nem hordott a hátán ez a földtányér, ez a legsúlyosabb vészkorszakot idézi.

Így néz ki a világ a haladó média szerint

Demokraták!

Itt az ideje kiállni és azt mondani: eddig és ne tovább! Nem hagyjuk, hogy ismét csattogjanak a bakancsok! Nem hagyjuk, hogy ismét szemetelni kezdjen a barna eső. Ezért itt az ideje, hogy ismét hadba hívjuk a Demokratikus Chartát, emelkedjenek magasba az esernyők, és védjük meg Bayer Zsoltot és az izraelieket a haladók náci összeesküvés-elméleteitől! Gyűljenek az értelmiségiek szignói a petíciókon! Vezércikket a New York Timesba!

Most talán még nem késő.

No Pasaran! Never Again!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »