Apáti Bence: Szolgálati közlemény – a kormánybukta ismét elmaradt

Apáti Bence: Szolgálati közlemény – a kormánybukta ismét elmaradt

Sajnálattal kell tudatnunk minden “fotelszabadságharcossal”, hogy a hétfőre meghirdetett kormány- és rendszerváltó buliforradalom érdeklődés hiányában megint elmaradt.

Így aztán “a világ legkegyetlenebb diktátora” (copyright by feketegyőrandrás) zavartalanul beszélgethetett a “felcsúti törpe-Kim Ir Szennel”.

Ezen felháborító eseményt (értsd: Oroszország elnöke, mialatt megtekintette a cselgáncs világbajnokságot Magyarországon, eldumálgatott Magyarország miniszterelnökével) több, a politikai uborkaszezonhoz képest izgalmas történés tette színesebbé: ellenzéki aktivisták halált megvető bátorsággal tüntetni kezdtek a nevezett sporteseményen, majd miután kedvesen meg lettek kérve, hogy menjenek ki, kedvesen ki is mentek.

(Friss hír, hogy tiszta tekintetű András szerint, amennyiben mégis mutatkozik igény forradalomra, a Momentum tornából felmentett rettenhetetlen harcosai küzdenének az első sorokban.)

Kis kiegészítés: ha ugyanezt futballmérkőzésen teszik Gyuriferi alatt, akkor nem ilyen kesztyűs kézzel bánt volna velük a “szeku”. No de fegyőrék ingerküszöbét akkoriban nem érte el “a földkerekség legkegyetlenebb diktátorának” csatakosra nyaldosása, és kutyával való megajándékozása, így tüntetni sem volt kedvük.

Magyarországon ugyanis vannak úgynevezett törvények. Van, amit szeret az ember, s van, amit kevésbé. Én például szörnyen utálom a sporttörvény lelátói politizálásra vonatkozó passzusait. Nem is szoktam betartani.

Mások sem…

A haladó sajtó azonban a legritkább esetben szokott krokodilkönnyeket hullatni a megbüntetett, megcibált és kivezetett labdarúgó szurkolókért. Az rendben van.

Persze megszoktuk már, így nem is sipákolunk, hogy a “függetlenellenzékihaladó” médiamunkások szemében a jobboldali állampolgárok emberi jogainak képviselete – például a szólásszabadság – nem tartoznak az igazán fontos ügyek közé, na de akkor is…

Értem én, hogy a Momentum csillogószemű ifjai most először jártak egy sporthoz köthető rendezvényen, és új volt nekik egy csomó minden – például a törvények, (meg a mozgás) –
de az Indexnél talán már hallottak/írtak ilyesmiről.

És ha már Index… Teljesen indokolt, hogy folyamatosan hülyeségeket írnak. Mindenki össze lenne zavarodva abban az esetben, ha annak ellenére, hogy “Orbánbasi” betiltotta, meg bebörtönözte “a szabad sajtó zászlóshajóját”, mégis be köll mennie a legnagyobb kánikulába is abba a nyomorult szerkesztőségbe dolgozni, de azért legyen már egy határ! Ötszáz embert “FÉLEZER”-nek (!) írni, és úgy fényképezni, mintha tömegek hömpölyögnének Budapest utcáin Putyin ellen tüntetve… Nos, így azért nem annyira hiteles “nullahuszonnégyben” propagandázni.

A szolgálati közlemény azonban marad: “érdeklődés hiányában ismét elmaradt a kormánybuktatás”.

Apáti Bence

The post Apáti Bence: Szolgálati közlemény – a kormánybukta ismét elmaradt appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »