Arabokra támadtak a németek – Menekülnek a zsidók

Drezdában körözést adtak ki egy férfi ellen, aki Hitler-bajusszal és horogkeresztes sisakban bántalmazott két afgán menekültet. A fősodor erről a hírről is szégyenlősen elfeledkezett. Talán mégis kezdeni kellene valamit a ezzel az óriásira duzzadt menekültkérdéssel, hogy ne erősödjenek a csúnya antiszemita hangok.

Magyar Menedék - Sitchin

Szemtanúk beszámolói szerint a Hitler-bajuszt és horogkeresztes sisakot viselő férfi a nyílt utcán kezdte inzultálni 21 és 26 éves áldozatait, akik közül a fiatalabb fejét megragadta és a földre kényszerítve ütni kezdte. A járókelők beavatkozása után a férfi náci karlendítést hajtott végre, majd elmenekült a helyszínről. A leírás szerint erős testalkatú és kopasz volt az elkövető, akit azóta is keres a rendőrség – írta a Ynetnews.

Hírdetés

Mindeközben a hamburgi zsidó közösség vezetője, Daniel Killy arra hívta fel a figyelmet, hogy a német zsidóság tagjai közül egyre többen érzik magukat veszélyben. Szerinte a szélsőjobboldal megerősödése mellett a muzulmán országokból érkező bevándorlók számának növekedése is ront a német közbiztonság helyzetén. „Többé nem vagyunk itt biztonságban” – olvashatóak Killy szavai a Jerusalem Post oldalán.

Becslések szerint 2015-ben megközelítőleg 200 zsidó hagyta el Németországot.

Hunhír.info – zsido.com


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »