Az Aquarius hajó Spanyolországban „megmentett” bevándorlói máris elkezdtek illegálisan továbbállni

Maguk az ügyben érintett illegális migránsok bizonyították be, hogy Olaszország nagyon is jó döntést hozott, amikor nem engedte kikötni Itáliában a Soros-hálózatba tartozó francia migránssegítő szervezet Aquarius nevű hajóját, a fedélzetén több száz afrikai bevándorlóval. A spanyol baloldal által „megmentett” bevándorlók ugyanis azonnal elkezdtek eltünedezni.

Spanyolországnak – az ideiglenesen hatalmon levő – baloldali kisebbségi kormánya teljesen hiába ajánlotta fel nagy teátrálisan, hogy befogadja és papírokkal, szállással, sőt, még havi 532 eurós apanázsban is részesíti az Aquariuson szállított bevándorlókat.

A Mediterraneo Digital tudósítása szerint ugyanis a migránsok egy része már a hajó spanyolországi kikötésének napján eltűnt, azaz hivatalos papírok nélkül, teljesen illegálisan továbbment valahová.

Nem hatotta meg az afrikai bevándorlókat az, hogy Spanyolország jelenlegi kormánya igyekszik kiérdemelni az illegális migrációt az egész világon a legjobban támogató állam kétes címet. Spanyolországban a baloldali kormány ugyanis ígéretet tett arra, hogy minden illegálisan az országba érkezett migráns számára megengedi a letelepedést. Pedig a spanyol szociális ellátó rendszer költségeinek a majdnem kétharmada pedig már most is a bevándorlók ellátására megy el.

Hírdetés

Az Aquariuson szállított 467 migránsból, akiket az első nap regisztráltak és szállásoltak el ( például egy olyan kollégiumban is, amelyből miattuk elküldték a spanyol diákokat) 24 óra elteltével már csak 444 bevándorló maradt. A hiányzó több tucat migráns a hivatalos spanyol tájékoztatás szerint „ismeretlen helyre távozott”.

Ismerve a migránsok szokásait, a jelenlegi 444 fős szám rövid időn belül nullára csökken majd, hiszen a bevándorlók törvények felettiknek tekintik magukat. Ők papírok nélkül akarnak bejutni az EU területére, hogy aztán majd ők döntsék el, hogy hol akarnak letelepedni és a segélyeket, támogatásokat igénybe venni.

Az Aquarius hajón szállított illegális migránsok egy része már nagy eséllyel úton van Németország vagy Anglia felé.

888.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »