Az ellenzéki média szintet lépett aljasságban a Lázár-videó kapcsán

Az ellenzéki média szintet lépett aljasságban a Lázár-videó kapcsán

Az elmúlt napokban az ellenzéki média újfent bemutatott egy hibátlan prezentációt arról, hogy a nép miért akarja egy életre elkergetni szponzoraikat – a baloldali vezetőket – nemcsak Magyarországról, de az egész világról.

Aki esetleg átaludta volna a szerdát és a csütörtököt:

Lázár kiment Bécs egyik bevándorlók lakta negyedébe, hogy egy rövidebb videó segítségével bemutassa, milyen is az élet egy ilyen kerületben. Elmondta, hogy a bevándorlók nem sorolják magukat a német nyelv legelvakultabb rajongói közé, emiatt se megtanulni, se beszélni nem hajlandóak azt, valamint beszámolt arról a mindenki által ismert tényről is, hogy mióta különböző, a szubszaharai térségből érkezett urak és hölgyek kerültek többségbe, sokkal piszkosabbá és szemetesebbé vált a környék, és természetesen a bűnözés mértéke is megemelkedett.

Aki járt valaha bármely nyugati nagyváros bevándorlók lakta negyedében, az a videó felénél egykedvűen ásított egyet, majd inkább újra megnézte felvételről azt a Keménymag-adást, amelyben Megadja haverom azt ecseteli, hogy a székely atyafiak megüzenték a Gyurcsánnyal egyezkedő Vonagabynak, hogy ha elindul Erdélybe, akkor mindenképp csomagoljon a szemöldökcsipesz, a szappan és az üveggyöngyök mellé egy méretes tekenyőt is a beleinek.

Ugyanis az égegyadta világon semmi hírértéke nincs annak, hogy az ilyen kerületek mocskosak, koszosak, valamint hogy sötétedés után csak szexmunkás hölgyekkel, illetve „bevándorló hátterű” dílerekkel találkozhat az turista, akinek a szállodájának a recepciósa már az érkezése pillanatában ki szokott hajtogatni egy méretes térképet, amin már évek óta be vannak karikázva azok utcák, terek és városrészek, amiket mindenképpen érdemes elkerülnie annak, aki a szabadsága befejeztével is hiánytalanul rendelkezni szeretne értéktárgyai és belső szervei mindegyikével.

Amelyik kalandra vágyó világjáró az intelmek ellenére – vagy azért, mert hazafelé eltévedt, vagy azért, mert a sok elfogyasztott sör miatt megkéselhetetlen és elpusztíthatatlan terminátornak képzeli magát – mégis az ominózus környékek egyikébe vetődik, természetesen azonnal megtapasztalhatja, hogy se a recepciós, se Lázár nem esett túlzásokba. Az utcák baljóslatúan sötétek és piszkosak, rajta kívül csak azok a főiskolások rendelkeznek fehér pigmentációval, akik valamilyen tudatmódosító szer beszerzése végett kóricálnak arra.

Ilyenkor csak az szokott öröm lenni az ürömben, hogy a sötétben már nem látszik, milyen trágyadombbá változtatták át azok az afgán és pakisztáni bevándorlók az általuk uralt utcákat, akik semmitől sem zavartatva, gondtalanul futtatják a lányokat és árulják a drogokat.

Szóval lehetne szépen, rendezett sorokban továbbhaladni, lévén, hogy Lázár videójában nincs semmi olyan új információ, ami indokolná a felháborodást. De a haladó újságírók – mondanom sem kell – nem tanulnak semmiből, még a saját hibájukból sem, és amikor végre tényleg indokolt lenne a (tovább)haladás(uk), pont akkor nyomnak egy satuféket, és állnak bele egy olyan harcba, amibe két és fél éve naponta háromszor véreztek/véreznek el.

A HVG és az Index a 24.hu-val kiegészülve kórusban kezdte el nyomni a szokásos bullshitet: Lázár hazudik, az életet csak az ilyen bevándorlók lakta, izgalmas környékeken lehet teljes szépségében megélni, hiszen a sokszínűségnél nincs gyönyörűségesebb, értékesebb dolog az egész világon, és nincs is felemelőbb annál, mikor egy országról az utcakép alapján nem lehet megállapítani, milyen nemzet szülöttei alapították.

Az Index migrációt támogató propagandistái azon melegében le is ugrottak Bécsbe leforgatni egy olyan ellenvideót, amiben fejkendős, török bevándorló asszonyok riporteri kérdésre majdnem hibátlan németséggel azt bizonygatják, hogy őket egy cseppet sem zavarják a bevándorlók, se az, hogy a környéken nincs egyetlen olyan bolt vagy hentesüzlet sem, ahol disznóhúst lehetne kapni..

Badammmn tdddds!! Aztak888va…

A kis propagandafilmecskéjük szerint természetesen nyoma sincs kosznak, se dílereknek, minden csilivili, nincs bűnözés sem, és a fényben úszó utcákon csak a szeretet, az elfogadás és a sokszínűség tombol az erőszak helyett.

Csak aztán megérkezik két fiatal (fehér) fiú, akik azért jelzik, hogy sötétedés után akkor sem szívesen jönnének a környékre, ha négy viperával felszerelkezett, antifa huligán kergetné be oda őket. Ahogyan az a hír is befutott estére, hogy egy afgán fiatalember miközben Allah nevét  ismételgette,  fél óra alatt mindösszesen négy ember megkéselését tudta belesűríteni az esti programjába, mielőtt kiérkeztek a rendőrök. Ebből három egy családhoz tartozott – apa,feleség, gyerek –, a negyedik pedig az általam már  fentebb tárgyalt afgán dílerek egyike volt.

Hírdetés

A hírt a migránssimogató propagandisták szégyenlősen elrejtették valahova, majd a homlokukra csaptak és előbogarásztak egy többnapos hírt – egy zavart magyar nő egy konyhakéssel felszerelkezve betért egy bécsi hotelbe hűtlennek hitt férjét keresve, ahonnan kedvesen kikísérték –, és kétszer akkora betűkkel az afgán késelős beszámoló felé tették.

Nem túlzok. Kétszer akkora betűkkel harsogta az Index és a HVG, hogy egy magyar (!!!) nő késelni akart – amúgy nem, nem akart – mint azt, hogy egy afgán allahozva, fél óra alatt lekaszabolt 4 embert Bécs belvárosában. Szinte percre pontosan egyszerre vetették be ezt a csodafegyvert a már-már szélsőségesen objektív hírportálok.

Felsóhajtok. Valószínűleg pont egyszerre engedjük ki feszültségenyhítés céljából a levegőt Simicska és Soros urakkal.

A két milliárdos valószínűleg ugyanazt gondolja, amit én. Hogy nincs a világon még egy ilyen tehetségtelen, kretén, aljas és szerencsétlen banda, mint az általuk fizetett újságírók gyülekezete.

Végre egyetértek velük valamiben.

Pedig a bevándorlás, a mégiscsak létező no-go zónák és a Soros György esetében már nem egyszer megismétlődtek ezek az események. Az migrációt reklámozó Soros-propagandisták hazudoznak egy sort a no-go zónákról. Először mi cáfoljuk meg őket, majd a valóság is, végül maga Merkel asszony.

Ők elkussolnak, a csendjükkel elismerik, hogy hazudtak, mi kérünk egy kávét, majd folytatódik egy újabb unalmas hétköznap.

Így megy ez.

Így megy ez egyre több országban. Például nem is olyan régen pont Ausztriában is úgy esett, hogy miután Herr Schmidt elolvasta azokat a reggeli lapokat, amiket központi utasításra arra köteleztek, hogy sokszínű hipszternegyedeknek hazudják a no-go zónákat, megmosakodott, felvette a legszebb ruháját, megfésülködött, bekölnizte magát, majd ünnepélyesen elment leadni a szavazatát egy olyan pártra, ami nincs tele rohadt, hazug, aljadék, Soros által fizetett nemzetáruló mocskokkal.

Azóta Faymann úr helyett bizonyos Kurz úr vezeti Ausztriát.

Aki nem sértődött meg Lázár videóján. Sőt.

Ugyanis tudja, hogy nincs az a központilag irányított cenzúra, nincs az a hazugságcunami, ami el tudná rejteni az emberek elől a valóságot, és ami el tudná velük hitetni, hogy a bevándorlástól szebb, biztonságosabb és rendezettebb lesz a lakókörnyezetük.

Kurz nem tiltakozik, nem hazudozik.

Kurz tanult elődje hibájából.

Kurz sokkal okosabb a magyar ellenzéki propagandistáknál. 

Apáti Bence – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »