Baleset történt a D1-esen, már ismét járható az autópálya

POZSONY. Egy kamion és két kisteherautó ütközött össze a kora reggeli órákban a D1-es autópályán Nagyszombat irányából Pozsony felé, Sárosfa közelében. Az autópálya-szakaszt a rendőrség lezárta. Nem sokkal dél előtt a szakaszt megnyitották, de Pozsony felé csak egy sávban halad a forgalom.

A baleset öt érintettje közül ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek – tájékoztatott a tűzoltó-parancsnokság pozsonyi műveleti központja.

„A tűzoltók a helyszínen tűzvédelmi intézkedéseket foganatosítottak, valamint eltávolították a kiszivárgott gázolajat” – pontosítottak a tűzoltók hozzátéve, a helyszínen öt munkatársuk dolgozik két műszaki berendezéssel.

A Stellacentrum tájékoztatása szerint az érintett útszakaszt lezárták, rendőrség a forgalmat Szencen keresztül tereli el, hozzávetőleg 90 perces várakozással kell számolni. A rendőrség a közösségi hálón közölte, a forgalmat majd fokozatosan indítják el, először mindkét irányban a külső forgalmit sávban.

Ismét járható az autópálya

A korábban lezárt autópálya-szakaszt 11.30-kor újra megnyitották. „Nagyszombat irányából azonban csak egy forgalmi sávban lehet közlekedni a baleset következményeinek felszámolása miatt” – pontosított Michal Szeiff, a Pozsonyi Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

A Stellacentrum arra hívja fel az autósok figyelmét, hogy az érintett szakaszon továbbra is fennakadásokra, dugókra kell számítani.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »